maandag 24 juni 2024
spot_img

Met Berend Botje naar Berend Botje de film!

De herfstvakantie kon voor de bso-kinderen van Berend Botje niet beter beginnen. Alle kinderen waren namelijk uitgenodigd naar de bioscoop in Hoorn en Purmerend te gaan, om de film ‘Berend Botje – Het mysterie van het ei’ te kijken. Ruim 350 kinderen kwamen naar Vue Hoorn, meer dan 100 kinderen gingen naar Vue Purmerend.

De kinderen die op de bso waren, werden door hun pedagogisch medewerkers naar de bioscopen gebracht met de auto, bus, bso-bus of zelfs een grote touringcar. Ook kinderen van het gastouderbureau en kinderen die maandag niet op de bso waren, mochten komen. Zij werden zelf gebracht en gehaald door hun (gast)ouders.

Avontuur!
Bij aankomst kregen de kinderen een bakje met popcorn en wat te drinken. Toen begon de film. Vol spanning keken de kinderen naar de avontuurlijke familiefilm over het dappere meisje Berend Botje, die met haar boot op zoek gaat naar een bijzonder vogelei.

Meet & greet
Na de film kwam een wel héle bijzondere verrassing.. Niemand minder dan de twee hoofdrolspelers, Justin Dos Santos en Doris Zuijderland, kwamen naar de bioscoop in Hoorn voor een korte meet & greet. De kinderen konden een paar vragen stellen en ze gingen nog even op de foto. Bij het naar huis gaan kregen de kinderen wat leuks mee naar huis.
Meer info op: berendbotje.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen