maandag 24 juni 2024
spot_img

Met Bouwbedrijf Toolstra van ‘goed plan’ tot ‘mooi wonen’

Bij Toolstra Bouwbedrijf b.v. bent u aan het juiste adres als u vrijstaand wilt wonen in een groot en luxe woning met uitstraling. “In Andijk en ook op vele andere plekken in ‘de Streek’ staan al diverse woningen die wij hebben mogen realiseren. Als je hoort dat mensen er hun ‘thuis’ hebben gerealiseerd en dat alles volledig naar wens is geworden -hun dromen zelfs overstijgt- dan weet je dat je het goed gedaan hebt.”

Het bouwteam van Toolstra heeft veel ervaring in het bouwen van vrijstaande woningen. “Kwaliteit, service en duurzaamheid staan bij ons voorop en klanttevredenheid is vanzelfsprekend.” Toolstra b.v. bouwt traditioneel, dat wil zeggen dat veranderingen soepel en direct in het bouwplan kunnen worden aangebracht. Toolstra b.v. bouwt, begeleidt en regelt het voor u. “Door een nauwe samenwerking met u als klant kunnen al uw persoonlijke wensen worden meegenomen in het bouwplan.”

Tool en Broekstra
Arjan Tool en Paul Broekstra hebben beide lange tijd ervaring opgedaan bij diverse bouwbedrijven. “Ruim 11 jaar geleden hebben we besloten samen verder te gaan en ons eigen bedrijf op te starten. De namen werden samengevoegd en zo ontstond ‘Toolstra’. We zijn inmiddels uitgegroeid van een klein startend bedrijf tot een serieuze partner in de bouwwereld. Toch zijn wij klein genoeg gebleven om korte lijnen te kunnen hanteren en dat heeft vele voordelen,” vertelt Arjan Tool.

Toolstra bouwt deze woning in plan Mantelhof.
Op de foto Daniël Vertelman en uitvoerder Paul Broekstra.

Nieuw- en verbouw
“U kunt bij ons terecht voor volledige nieuwbouw, van een eerste plan en lege kavel tot aan de realisatie van u droomwoning. Ook de verbouw van uw bestaande woning, aanbouw of dakopbouw is bij ons in vertrouwde handen. Uiteraard staan wij er voorin dat alles zorgvuldig wordt uitgevoerd met de juiste prijs en de hoogste kwaliteit.”

Uw droomplan
Zoveel mensen, zoveel wensen. “Met onze ervaring, vakmanschap en de wijze waarop wij bouwen kunnen wij u helpen uw ‘droomplan’ te verwezenlijken. Ons team van vakmensen zet zich dagelijks in om met de juiste voorbereiding tot een reëel plan te komen en het huis van uw wensen neer te zetten op de door u gewenste locatie. Ook al een nieuwe plek op het oog? We denken graag met u mee!”

Vraag het ons
Mocht u vragen of bouwplannen hebben neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een kennismakingsgesprek.

U vindt Toolstra Bouwbedrijf b.v. aan De Zwaan 19, 1601 MS Enkhuizen.

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0228-350990 of
e-mail info@toolstra.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen