donderdag 18 juli 2024
spot_img

Met Mitra Bouman Hoogkarspel wordt het echt een feestje

Heerlijk in de zon op het terras genieten met een roséetje. Een koud biertje na een dag hard werken. Een geslaagd feestje met bubbels? Mitra drankenspeciaalzaak in winkelcentrum de Reigerspassage Hoogkarspel biedt volop mogelijkheden.

Sinds 4 mei 2022 is het winkelcentrum in Hoogkarspel een speciaalzaak rijker. De in Andijk wonende Okko Bouman en zijn partner Monika staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. “Als wij het zelf mogen zeggen is de winkel echt fantastisch mooi geworden. Met dank aan alle hulp die wij de afgelopen weken hebben gehad. Zonder deze hulp was het nooit gelukt. We nodigen iedereen dan ook uit om binnenkort eens een kijkje te komen nemen. Mocht u dan in de winkel geweest horen wij graag van u wat uw mening. Alle feedback is welkom.”

Keus genoeg
“Naast 180 bieren en een grote keus aan wijnen hebben wij een prachtig assortiment van likeuren, wodka, gin, rum en cognac. Of bent u een liefhebber van whisky, port, champagne of prosecco? Bij ons kunt u terecht. Staat uw merk niet in de schappen, dan kunnen wij dit voor u bestellen. Enkele dagen later kunt u het in de winkel al ophalen. Mits dit op voorraad is en besteld kan worden bij de groothandel waarbij wij aangesloten zijn.”

Wat eet jij?
“Bij elk gerecht is een passend drankje te vinden. Wij helpen daar graag bij.” Okko en Monika helpen u graag met deskundig advies om een keus te maken uit het assortiment. Juist door langs te komen kunt u ook nieuwe ideeën opdoen. Laat u eens verrassen. Kies eens voor iets met bubbels of maak een keus uit kant en klare cocktails.”

Reigerspassage
“We hebben de eerste weken al vele mooie complimenten mogen ontvangen over de ruime en overzichtelijke winkel. Ook de andere ondernemers reageren enthousiast. We vullen elkaar mooi aan. ”Okko vervolgt: “Met een heerlijke bakker, een geweldige slagerij en smakelijke kaasboer staat de beleving die we bij Mitra met ons uitgebreide assortiment aan alcoholische versnaperingen hebben garant voor een lekker feestje.” De Reigerspassage is een veelzijdig winkelcentrum waar een ieder zijn of haar aankopen kan doen.

Cadeauverpakkingen
“Voor elke gelegenheid hebben wij cadeautjes en geschenkverpakkingen klaar staan. Voor mensen met specifieke wensen kunnen wij ook een pakket op maat maken. Dus wie op zoek is naar een geschikte verrassing voor Vaderdag of iemand die geslaagd is voor zijn opleiding of rijbewijs? Als je iemand wilt feliciteren met de aankoop van een nieuwe woning of bij een jubileum: Mitra maakt iets moois van uw cadeau!”

Flyers vol nieuws
Twee wekelijks zijn er nieuwe aanbiedingen die u overzichtelijk terug vindt in de flyer die huis-aan-huis verspreidt wordt. “Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd, want naast de aanbiedingen uit de folder hebben wij nog veel meer leuke acties. We verwelkomen u graag!” Voor de laatste nieuwtjes en weetjes: Mitra Hoogkarspel is ook actief op social media zoals Facebook en Instagram.

Bezoek de winkel
Mitra Drankenspeciaalzaak Bouman vindt u in winkelcentrum Reigerspassage , Raadhuisplein 7, Hoogkarspel. Online bestellen kan via de website van Mitra https://www.mitra.nl/winkels/mitra-hoogkarspel-bouman-raadhuisplein Bestelt u onder de 75 euro, dan kunt u de bestelling bij de winkel laten bezorgen zonder extra kosten. Mitra Bouman is bereikbaar via 0228 446 000 of mail naar hoogkarspel@mitra.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen