vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Met werkgeluk als prioriteit verwelkomt Kinderopvang Berend Botje de 500ste collega!

Ondanks de uitdagende arbeidsmarkt, verwelkomt Kinderopvang Berend Botje op 1 februari haar 500ste collega. Een mijlpaal om trots op te zijn vindt Gaby Alberts, algemeen directeur van de Noord-Hollandse kinderopvangorganisatie. 

Gaby vertelt: “Wij staan in de regio bekend als een warm familiebedrijf, waar veel oog en persoonlijke aandacht voor iedere medewerker is. Een bekendheid die ons nu beloont met onze 500ste medewerker. We horen vaak terug dat medewerkers zich direct thuis voelen. Een groot compliment vinden wij.”
 
Naast dat Berend Botje momenteel hard werkt aan het werven van nieuwe pedagogisch medewerkers, is het behoud van de gewaardeerde medewerkers nog belangrijker. “Het werkgeluk van onze medewerkers heeft echt onze prioriteit. Dat bereik je naar onze bescheiden mening door ruimte te bieden voor een gezonde werk-privébalans en veel mogelijkheden te geven om jezelf te kunnen ontwikkelen. Deze combinatie maakt dat je bij Berend Botje met plezier je eigen pad kunt ontdekken!” aldus Gaby.

Dit kan pedagogisch medewerker Lillian bevestigen, zij vertelt: “Ik voel mij altijd gezien en gehoord, ondanks de grootte van de organisatie. Niet alleen door de directe collega’s van de locatie waar ik werk, maar ook de directie weet wie ik ben. Ik ben er heel trots op dat ik al 13 jaar bij Berend Botje werk.”

De 500ste collega is feestelijk onthaald op één van de twee Berend Botje locaties in Oosthuizen. Met een dagje toeren in een Fiat 500 als welkomstcadeau, is de toon voor die gezonde werk-privébalans meteen gezet.

Kinderopvang Berend Botje verzorgt met 500 medewerkers de opvang van meer dan 3.500 kinderen op 70 locaties en bij 180 gastouders. Daarmee zijn zij een van de grotere aanbieders van professionele kinderopvang in Noord-Holland. Ben jij benieuwd of zij nog een leuke vacature open hebben staan? Bel of app vandaag nog naar José of Laura van team Werving en Selectie, bereikbaar via 06-50057939 (José), 06-50057953 (Laura) of neem een kijkje op werkenbijberendbotje.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen