woensdag 24 april 2024
spot_img

Mevr. van Zwol wordt morgen 100!

Mevr. Cathrien van Zwol is geboren op 15 juli 1921 in Andijk. Haar ouders waren Cornelis van Zwol en Neeltje v.d. Braber.

Na haar schooltijd heeft ze o.a. naai-en handwerkles gegeven aan de Oosterschool in Andijk en is later verhuisd naar Beverwijk en vele jaren werk verricht op de linnenkamer van o.a. het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en later in het verzorgingstehuis Huis ter Wijk. In 1986 ging ze met pensioen en heeft nog tot 2010 in Beverwijk gewoond.

In april 2010 kon ze op 89-jarige leeftijd een aanleunwoning aan het Verzorgingshuis Sorghvliet in Andijk betrekken en heeft daar tot vorig jaar oktober met veel genoegen en plezier gewoond. Door het wegvallen van de indirecte verzorging van de aanleunwoningen van het oude Sorghvliet kon ze gelukkig in oktober 2020 naar een geheel nieuw appartement van het nieuwe Sorghvliet verhuizen waar ze nu onder prima verzorgende omstandigheden haar 100ste verjaardag kan vieren.

Mevr. van Zwol wil langs deze weg ook al het verplegend en verzorgend personeel van zowel het oude als het nieuwe Sorghvliet heel hartelijk bedanken voor alle hulp en steun die zij tot nu toe in welke vorm dan ook heeft gehad en vertrouwd erop, dat dit nog enige tijd zal mogen voortduren.

Adres: Sorghvlietlaan 6 G.
1619 XB Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen