maandag 15 juli 2024
spot_img

Midwinteravond Wandeling Andijk West

De corona maatregelen gooien wederom roet in het eten wat de vieringen met kerst betreft. Vorig jaar geen vieringen in de kerk en op het laatste moment ook de kerstwandeling afgelast. Helaas ziet het er dit jaar ook niet goed uit, wie had dat toch gedacht?

De werkgroep kerstwandeling heeft besloten om dit jaar in aangepaste vorm een wandeling te organiseren in de buitenlucht. In deze periode waarin veel niet door kan gaan hebben we toch behoefte aan een gevoel van saamhorigheid. We willen graag de zoektocht naar schaapjes een herkansing geven!

We roepen de mensen, die aan de route wonen, op om zaterdag 18 december van 18.30 tot 19.30 uur een schaapje voor het raam te zetten. Het is natuurlijk niet verplicht, u kunt ook (veilig) een kaarsje voor het raam zetten. Deze bewoners hebben ook persoonlijk een oproep gehad in de brievenbus.(het zou mooi zijn als de schaapjes tot en met tweede kerstdag kunnen blijven staan, voor wie op een ander tijdstip de route wil lopen.)

De kinderen komen tijdens de route verschillende kerstfiguren tegen maar ze kunnen ook de schaapjes tellen die ze onderweg tegenkomen.
We hebben geen start of eindpunt van de route, dit om te voorkomen dat mensen toch te dicht bij elkaar komen. U kunt starten waar u wilt vanaf 18.30 uur en ook eindigen waar u wilt. De eindtijd is wel 19.30 uur.
We willen de figuranten niet voor niets buiten laten wachten. Het is dus belangrijk om de route binnen het uur te lopen.

Wij hopen dat veel kinderen enthousiast geworden zijn en dat ze graag met hun ouders deze bijzondere wandeltocht willen lopen. Het zou ontzettend sfeervol zijn als de kinderen de tocht lopen met een lampionnetje. Ook voor de thuisblijvers wordt het zo een evenement om naar uit te kijken.

We danken de Lidl en stichting “De Buurt Op!”
voor het sponsoren van de lampjes en de batterijen: TOP!!!

We hopen dat u kunt genieten van een mooie winterwandeling!
Groeten van Marryelle, Monique, Miranda en Jacquelien
kerstwandeling2021andijk@gmail.com.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen