zondag 26 mei 2024
spot_img

Midwinterwandeling Andijk West

Twee jaar geleden organiseerden wij een midwinterwandeling door de wijk rondom de Bangertschool en de R.K. kerk van Andijk West. Dit plan was uit nood geboren omdat er vanwege de corona geen vieringen in de kerk konden plaatsvinden. Vorig jaar kregen we met regelmaat de vraag of de midwinterwandeling weer georganiseerd zou worden, veel mensen hadden daar enorm van genoten! Dat heeft ons doen besluiten om het deze winter de wandeling nogmaals te organiseren.

We roepen de mensen die aan de route wonen op, om vrijdag 15 december van 18.30 tot 19.30 uur een ster voor het raam te hangen. Deze bewoners krijgen ook persoonlijk een oproep in de brievenbus.

De kinderen komen tijdens de route verschillende kerstfiguren tegen, maar ze kunnen ook de sterren tellen die ze onderweg tegenkomen.
We hebben geen start of eindpunt van de route, u kunt aanhaken waar u maar wilt. U kunt starten vanaf 18.30 uur en ook eindigen waar u wilt. De eindtijd is wel 19.30 uur. We willen de figuranten niet voor niets buiten laten wachten. Het is dus belangrijk om de route binnen het uur te lopen.
Wij hopen dat veel kinderen enthousiast geworden zijn en dat ze graag met hun ouders, familie, opa’s en oma’s of vrienden deze bijzondere wandeltocht willen lopen. Het zou ontzettend sfeervol zijn als de kinderen de tocht lopen met een lampionnetje. Ook voor de thuisblijvers wordt het zo een evenement om naar uit te kijken.
We hopen dat u kunt genieten van een mooie winterwandeling!

Route midwinterwandeling vanaf de R.K. kerk
Door de R.K. kerk, linksaf langs de seniorenwoningen op de Bangert, oversteken naar Dwarsland, bruggetje over naar Voorstuk, Voorstuk uitlopen, linksaf langs de Kleingouw naar het zebrapad, oversteken naar de Dirk Jonkerlaan, linksaf Dr. d ’Arnaudstraat. rechtsaf Steenpoortestraat, lopen aan de oneven nummers Steenpoortestraat, linksaf Singerspad, linksaf Land-straat, linksaf Doumastraat, rechtsaf Kees Veerstraat, linksaf Hooyschuurstraat, langs de Bangertschool, dan weer rechtsaf Doumastraat, rechtsaf Kleingouw, oversteken zebrapad nabij het Skaffie, linksaf langs Sarto, rechtsaf richting de entree van de R.K. kerk.

Er is geen start- of eindpunt, u kunt invoegen waar u maar wilt, 18.30 – 19.30 uur

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen