woensdag 17 juli 2024
spot_img

Midwinterwandeling groot succes!

De midwinterwandeling kon niet beter vallen dan op zaterdag 18 december!

De commissie wil iedereen bedanken die de wandeling heeft doen slagen: de herders, de koningen, de vrouwen met hun paardjes op het Singerspad, de herbergier met zijn werkster, de engel die ons toezong vanaf het dak van basisschool de Bangert!

En dan nog alle mensen die heel spontaan aanboden om te helpen van deze wandeling een succes te maken: de aankleding en figuranten in de dr. d’Arnaudstraat, de sfeervolle muziek in de Steenpoortestraat, de schapen in de Landstraat!
En dan al die kinderen die met lampionnetjes en verlichting met hun ouders en of grootouders de route kwamen lopen en beleven.
Ook dank aan al die mensen die een of meer schaapjes voor het raam of in de tuin hadden staan: het was zo hartverwarmend!
Last but not least; Jozef, Maria en het kindje Jezus! Zo’n sfeervol tafereeltje aan het eind van de Steenpoortestraat!

De maatregelen zijn aangescherpt en er zijn nieuwe beperkingen opgelegd, maar dit kunnen ze niet meer van ons afnemen: een sfeervol, “warme” winteravondwandeling die ons een groot gevoel van saamhorigheid heeft gebracht!

Na afloop van de wandeling kregen we van meerdere kinderen te horen hoeveel schapen ze hadden geteld. Het exacte aantal is niet echt belangrijk, het gaat erom dat ieder schaapje welkom is in de kudde, ongeacht hoeveel het er zijn!

Wij wensen iedereen een goed en gezond 2022 en wie weet tot ziens in een volgende winterwandeling!
Groeten van Marryelle, Monique, Miranda en Jacquelien

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen