dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Midwinterwandeling: Op zoek naar de ster

Komende vrijdag 15 december kunt u de midwinterwandeling lopen. Dit jaar gaan we op zoek naar de ster! De bewoners aan de route hebben een ster duidelijk zichtbaar voor het raam hangen
en de kinderen mogen tellen hoeveel of dat er zijn. Dit thema zal een vervolg krijgen in de gezinsviering van kerstavond.

De route is in vergelijking met twee jaar geleden iets aangepast.
We gaan nl dit keer door de kerk, waar u uw naam op de perkamentrol kunt schrijven, onder het genot van warme chocomelk en/of een glühweintje. De pen wordt u aangeboden door de parochie.  

‘En het geschiedde in die dagen, dat er een bevel uitging vanwege keizer Augustus, dat het gehele rijk moest worden ingeschreven.’ Iedereen moest zich laten inschrijven in zijn geboortestad. Vandaar dat Jozef van zijn woonplaats naar Bethlehem trok.

De 3 koningen hebben ook de ster gevolgd en zijn aangekomen bij de Kleingouw 212, loop gerust het pad op en aanschouw deze Heiligen.

Laat u verrassen door de Engel die u een heerlijke appel aanbiedt, gesponsord door de LIDL, hartelijk dank daarvoor.
Geniet van het gezang van de Engel op het dak van de Bangertschool of loop zachtjes op u tenen naar de kribbe op het Voorstuken laat u ontroeren door het Jezuskind.

Veel plezier allemaal tussen 18.30 en 19.30 uur in Andijk West tijdens de midwinterwandeling.

Groeten namens de kerk en school van Raffaella, Lizzy, Miranda en Jacquelien

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen