dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Mobiel Interieur al honderd jaar toonaangevend op bijzondere locatie

Wie over de drempel stapt bij Mobiel Interieur aan de Dijkweg in Andijk kan niet anders dan onder de indruk zijn. Bij de entree ontvouwt zich 8000 m2 wonen, verdeeld over twee verdiepingen. In april bestaat het bedrijf een eeuw en is al die tijd gevestigd op de bijzondere locatie aan de IJselmeerdijk. In die tijd is veel veranderd en is het van ambachtelijke meubelmakerij uitgegroeid naar een toonaangevend wooncentrum. Zo zijn er de nodige verbouwingen en uitbreidingen geweest met als doel een grotere keuze en een betere presentatie.

Meubelzaak in de weilanden
“Mensen zijn verbaasd dat er zó’n zaak te vinden is in de weilanden”, vertelt Harm van der Leek, die samen met zijn broer Gerrit Jan en een heel team de zaak runt. Aan klandizie heeft Mobiel Interieur nooit gebrek gehad. Als “eigenwijze” West Friezen hebben zij altijd een eigen koers gevaren en dit heeft de winkel een eigen identiteit gegeven die je bijvoorbeeld niet op een meubelboulevard zult vinden. Over het waarom van het succes is hij helder: “Mensen willen geïnspireerd worden.” Hij legt uit dat Mobiel Interieur niet bang is om klanten uit de comfortzone te trekken. Door te sparren met de klant wordt een beter eindresultaat verkregen.

Kwaliteit en totaalservice constante factor
De constante factoren in de afgelopen honderd jaar zijn de service, het meedenken met de klant en de hoge kwaliteit van de meubelen en andere woonartikelen. “Bij ons ben je verzekerd van kwaliteitsmeubelen met een hoge duurzaamheid”, vertelt directeur Harm. Samen met zijn zoon doet hij een ronde door de zaak, waarbij vooral opvalt hoe groot het aanbod aan eigentijdse meubelen en woningtextiel is. Harm junior: “En we kunnen heel veel. We hoeven eigenlijk nooit ‘nee’ te verkopen”.

Maatwerk is de specialiteit
In de showroom valt op dat bijna alles op maat en kleur kan worden geleverd. De keuze voor maatwerk leveranciers maakt dat we bijna overal een oplossing voor hebben. Het meeste wordt geproduceerd in Nederland en een deel in Europa. Voor reparaties heeft Mobiel Interieur een eigen inpandig atelier. Op die manier kunnen mankementen snel worden opgelost en hebben klanten hun meubels snel weer thuis.

Een stap extra zetten voor klanten
Mobiel Interieur is een zaak waarbij vanaf dag één hoog ingezet is op ‘die stap extra’. Of mensen nu binnenstappen voor een bankstel of voor het volledig inrichten van een woning, maakt geen verschil. En dat wordt gewaardeerd. De klanten zijn inmiddels door het hele land te vinden. Dat is niet alleen te danken aan de kracht van social media, maar ook door de mond tot mond reclame.

Klanten meegenomen in het proces
Bij het inrichten van een woning worden klanten meegenomen in het proces. Het begint met goed luisteren wat de wensen zijn en wordt er een indelingsplan gemaakt. Vervolgens is er aandacht voor materiaal en kleurgebruik en is het eindresultaat te zien in een 3D-presentatie. Dit wordt vanaf komende maand nog realistischer dankzij de introductie van “Unlit’, een programma dat ontwikkeld is door gamers. “het uitzoeken van meubelen is een belevenis die je niet via internet kunt ervaren”, meent Harm junior. Door het bezoeken van de zaak ervaren mensen een beter gevoel bij de inrichting van hun woning. Met de 3D- roomplanner kunnen mensen als het ware door hun nieuw ingerichte huis wandelen.

Gerrit Jan van der Leek, zoon Lex, Harm van der Leek en Harm junior voor de bijzondere locatie, aan de dijk.

Professioneel en enthousiast team
Harm en zijn broer Gerrit Jan namen bijna veertig jaar geleden de zaak over van hun ouders Piet en Marie. Hun beider zonen Harm junior en Lex (29 en 24 jaar) zijn inmiddels ook bij het bedrijf betrokken. Met de nieuwe generatie aan boord wordt Mobiel Interieur nog meer op de kaart gezet. Het bereiken van deze mijlpaal is vooral een teamprestatie en Harm en Gerrit Jan mogen zich gelukkig prijzen met een team van dertien zeer betrokken en enthousiaste professionals.

Meerdere jubileumacties
Om het honderdjarig bestaan te vieren zijn er verschillende acties. De komende maand start een verrassende actie voor iedere klant die een bestelling doet. Wat dat inhoudt krijgen klanten te horen die de showroom bezoeken. Uiteraard wordt dit via diverse kanalen, waaronder social media, onder de aandacht gebracht.

Mobiel Interieur is te vinden aan Dijkweg 50, 1619 HC in Andijk. Telefoon: 0228 59 15 37, e-mail: info@mobielinterieur.nl.
De showroom is rolstoeltoegankelijk. Bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen