dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Moeiteloos weer die kleine lettertjes lezen

De 40 voorbij? Dan is de kans klein dat u eraan ontsnapt: aan de kleine lettertjes die wat waziger worden, het lezen dat wat moeilijker gaat. Een leesbril dan maar?

Dat hoeft niet. Met multifocale lenzen kunt u weer scherp zien op alle afstanden1.  U switcht moeiteloos van dichtbij naar veraf en andersom. En de multifocale lenzen zijn uiterst comfortabel om te dragen. Vaak merkt u alleen aan uw scherpe blik dat u ze draagt.

Bovendien hebt u met multifocale lenzen uw ‘leesbril’ altijd bij de hand en niemand die er iets van ziet.

Weten of u hiervoor in aanmerking komt? Op zaterdag 18 mei a.s. vindt er bij Schouten Juwelier & Optiek een uniek contactlenzen evenement plaats. Tijdens deze dag wordt u de mogelijkheid geboden om kennis te maken met multifocale lenzen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf snel aanmelden voor deze spectaculaire dag; want VOL=VOL

Wij maken tijdens de lenzencontrole altijd een foto van uw ogen, dit ter controle van o.a. vaatingroei en eventuele andere bijzonderheden. (en een filmpje indien nodig). En indien nodig wordt dit altijd doorgestuurd worden naar bijv. de huisarts en/of oogarts.

Laat uw ogen altijd over aan een gediplomeerde contactlensspecialist zoals wij die bij Schouten Juwelier en Optiek hebben (niet elke opticien is automatisch contactlensspecialist, dit is een gespecialiseerde aanvullende opleiding).

1Resultaat individueel afhankelijk en kan beïnvloed worden door eventuele voorafbestaande aandoeningen

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen