maandag 15 juli 2024
spot_img

Molenbuurt vereniging Andijk bestaat 77 jaar

Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werden vele buurtverenigingen opgericht. De meeste bestaan al lang niet meer maar de Molenbuurt vereniging leeft meer dan ooit. Twee jaar geleden kon het 75 jarig bestaan niet gevierd worden door Corona.
Daarom is dit jaar het 77 jarig jubileum gevierd ter ere waarvan een groepsfoto werd gemaakt.
Op de foto ontbreken Lida en Gerard Ooteman en Fred de Haas wegens verplichtingen elders. Marga Visser ontbrak wegens ziekte.

De Molenbuurt vereniging telt op dit moment 37 leden en ieder jaar zo’n 6 introducees.

Het is altijd heel erg gezellig, maar in zo’n groep komen natuurlijk ook wel eens vervelende gebeurtenissen voor in de privé sfeer. De leden proberen elkaar dan zo goed mogelijk te steunen.

Twee keer per jaar komen de leden samen. De eerste keer zo rond februari voor de jaarvergadering. Die wordt lekker kort gehouden zodat er tijd genoeg overblijft voor een hapje, drankje en een uitdaging. En natuurlijk even lekker bijkletsen.

De tweede activiteit is rond mei en dan gaan we een dag volledig verzorgd op stap met de bus. Dit jaar gaan we naar een rozenkwekerij en de Escher tentoonstelling in paleis Lange Voorhout in Den Haag. De dag wordt afgesloten met een diner.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen