zondag 26 mei 2024
spot_img

Mooie opbrengst voor het goede doel uit Plantenverkoop ABZ Seeds

Zaterdagochtend 4 mei was het weer tijd voor de jaarlijkse plantenverkoop van ABZ Seeds te Andijk. De opbrengst was bestemd voor het peuterbad van Zwembad De Weid in Andijk.

Om 10 uur stond er al een rij plantenkopers in het zonnetje, voor de poort de te wachten. Nadat de poort werd geopend konden zij een keuze maken uit mooie aardbeiplanten, waarvan sommige zelfs al rode vruchten hadden. De planten kwamen uit de voorjaarsproeven van het veredelingsbedrijf en werden voor een leuke prijs aangeboden.
Of het nu het mooie weer was of de leuke sokken-actie van het zwembad (bij besteding van €20 of meer kreeg men een paar sokken cadeau), de opbrengst was erg mooi: €1.686 kon uiteindelijk op de cheque worden geschreven.

“Het was een gezellige dag met z’n allen en we zijn blij met deze opbrengst. Het is een leuke bijdrage voor het peuterbad van Zwembad De Weid. Die wordt helemaal opnieuw betegeld. Ik hoorde dat dat een flinke en dure klus is, waar ze inmiddels al druk mee bezig zijn”, zegt Ilona Smith van ABZ Seeds.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen