donderdag 18 april 2024
spot_img

MS collecteweek gaat van start!

Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de jaarlijkse collecteweek plaats van het Nationaal MS Fonds. Nog meer dan voorheen zet het fonds dit jaar in op manieren van collecteren die online kunnen. Uiteraard heeft dit alles te maken met het coronavirus. Toch hopen we natuurlijk dat de huis aan huis-collecte ook gelopen kan worden.  Hierbij geldt dat er aan de richtlijnen van het RIVM moet worden voldaan. Helpt u ons mee in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

Anders dan anders
Door het coronavirus ziet de MS collecte ziet er dit jaar anders uit. Collecteren mag van de overheid, maar het is niet vanzelfsprekend dat onze collectanten allemaal langs de deur gaan. Daarom biedt het Nationaal MS Fonds andere manieren van collecteren aan haar collectanten. Collectanten kunnen een donatieflyer met een QR-code door brievenbussen in hun omgeving doen. Ook is het mogelijk om online te collecteren met een digitale collectebus en met mobiel collecteren. Ook bieden wij online challenges aan op Instagram en Facebook! Meer informatie hierover staat op onze website: www.nationaalmsfonds.nl.

MS staat niet stil, dus wij ook niet
De opbrengst van de collecte is enorm belangrijk voor het Nationaal MS Fonds. Met de opbrengst van de collecte wordt onder andere onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS gefinancierd. Dit onderzoek mag niet stil komen te liggen, MS staat immers ook niet stil. Helpt u mee? Steun ons met een donatie!

www.nationaalmsfonds.nl                  Rekeningnummer: NL 23 RABO 0336 2728 30

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen