woensdag 24 juli 2024
spot_img

Muziekvereniging Excelsior presenteert: ‘Noches de música y tapas!’

Na het bijna niet te evenaren en zeer geslaagde uitverkochte jubileumconcert van 6 oktober vorig jaar in de Klamp stond Excelsior voor de vraag: wat nu te doen met het themaconcert in april?
Bestuur en dirigent zijn aan het brainstormen gegaan en net als dirigent Nick Hoogland al zei in het jubileumfilmpje: we hebben nog veel ideeën.
Trouwens bent u benieuwd naar dit filmpje om de avond nog een keer in vogelvlucht te beleven? U kunt dit bekijken op de website:
www.excelsior-andijk.nl.

Feit is natuurlijk dat het weer geen ‘normaal’ themaconcert moest worden. U bent ondertussen wel iets gewend van Excelsior. Na een Dansconcert, Dinnershows, Filmconcerten en het Jubileumconcert toch weer iets bedacht wat voor Andijk en omstreken weer uniek is. ‘Noches de música y tapas!’ is het geworden. Wat houdt dit nu in, zult u denken. De letterlijke vertaling is: Avonden met muziek en tapas! En dat is ook gewoon wat er gaat gebeuren.
Omdat Cultura de thuisbasis van Excelsior is, wordt het ook gewoon weer hier gehouden. Peter Venema, beheerder en kok van Cultura, zag ook hier mogelijkheden in en is al aan het nadenken welke tapas hij gaat serveren.
Het worden weer 2 avonden, op vrijdag 5 en zaterdag 6 april, want om in deze sfeer te komen zit het publiek natuurlijk niet op en rij maar gezellig op een ‘terras’. Het optreden van Excelsior wordt weer zeer gevarieerd met Spaanse muziek. Voor een ieder wat wils. Het wordt een avondvullend programma vol met verrassende optredens. Dit houdt alleen in dat er minder publiek in de zaal kan en is het maximum aantal per avond gesteld op 80 personen

Spaans terras
In Spanje zit je met een graad of 25 tot laat in de avond op een terras, smullen van tapas en een glaasje vino tinto of blanco erbij. Dan is het leven goed. In Cultura wordt geprobeerd deze sfeer na te bootsen en wordt u ondergedompeld in Spaanse sferen.
Peter gaat heerlijke tapas maken en Excelsior speelt heerlijke Spaanse muziek. Zo komen we al vroeg in het jaar in vakantiestemming. Kortom, een heerlijke muzikale avond uit samen met familie en vrienden! Aanvang van de Noches is om 20.00 uur, de deuren openen om 19.30 uur.

Vrienden
Excelsior is in het rijke bezit van vele Vrienden die de vereniging financieel ondersteunen. Mede daardoor is zij in de gelegenheid om extra activiteiten te organiseren. Een heel mooi voorbeeld hiervan zijn de muzieklessen op 2 basisscholen en om leerlingen voor een gereduceerde prijs kennis te laten maken met het gegeven hoe leuk het is om samen muziek te maken.
Omdat Excelsior hier heel blij mee is worden de Vrienden beloond met een flinke korting op de toegangsprijs op het themaconcert voor 2 personen.
In mei van dit jaar worden de inwoners van Andijk weer bezocht met het verzoek om Vriend te worden van de vereniging en zo ook te kunnen profiteren van de privileges. Maar tegen die tijd hoort u meer hier over.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor beide avonden is reeds gestart en alleen verkrijgbaar via reservering. Aan de deur zijn deze avonden geen kaarten verkrijgbaar. Voor beide avonden worden maximaal 80 kaarten verkocht.
Uit ervaring met de vorige concerten is gebleken dat de avonden ruim voor de concertdatum al uitverkocht waren, dus haast u!
Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.excelsior-andijk.nl
of als u niet in de gelegenheid bent om via internet te bestellen telefonisch bij Henny Doorenbos (06-41396917).

Toegangsprijzen:
Regulier: € 17,50 per persoon
Vrienden van Excelsior: € 15,- (max 2 kaarten)
In deze prijs is inbegrepen tapas die geserveerd worden en
2 consumptiemunten voor de drankjes (fris, bier of wijn) .

Mocht de avond van uw voorkeur uitverkocht zijn, dan krijgt u voorrang op de andere avond. Reserveringen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
Zorg dus dat u op tijd bent met bestellen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen