woensdag 24 juli 2024
spot_img

Muziekvereniging Excelsior speelt voor u ‘De Mooiste Melodieën’

Na het themaconcert gaat Excelsior meteen door naar het volgende concert op zaterdag 30 april a.s. in de Gerardus Majella Kerk in Onderdijk. Een zeer speciaal concert waar de mooiste melodieën voor u worden gespeeld in de sfeer van André Rieu. Het was een grote wens van dirigent en orkest om eens een ander soort concert te geven als gewoonlijke optredens.

Tijdens dit concert worden mooie concertstukken ten gehore gebracht. U moet dan denken aan b.v. de Peer Gynt suite 2 en 4, Don’t cry for me Argentina en de Triomphmars.

Medewerking tijdens dit concert wordt verleend door ‘Het Strijkkwartet’ uit Amsterdam bestaande uit Scarlett Arts (celliste), Julia Rusanovsky, Anita Jongerman (viool) en Laura van der Stoep (viool en altviool). 4 Professionele strijkers spelen muziek van Mozart, Bach en John Williams.
Hun repertoire varieert van barokmuziek tot aan heden, van de Canon van Pachelbel en The Wedding March van Mendelssohn. Er worden ook samen met Excelsior een aantal stukken gespeeld. Een evenement om in uw agenda te zetten!

Er is vanuit het bestuur van Excelsior contact geweest met vluchtelingen uit Oekraïne die zijn ondergebracht in de gemeente Medemblik en zij zijn uitgenodigd om deze avond te komen luisteren. Speciaal voor hen zal dan ook het Oekraïense volkslied worden gespeeld

Kaarten voor de speciale concert kosten € 10,- en de voorverkoop is al gestart via www.excelsior-andijk.nl/agenda

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen