woensdag 24 april 2024
spot_img

Muzikale wandeling 2024 in Zwaagdijk-Oost

Op zondagmiddag 19 mei 2024 (1ste Pinksterdag) organiseert Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost met veel enthousiasme de jaarlijkse Muzikale Wandeling.

Dit zal plaats vinden in een 8-tal tuinen waarin u kunt genieten van kunst en muziek. Dit is voor een ieder vrij toegankelijk.
Voor deze Muzikale Wandeling zijn we op zoek naar enthousiaste musici die met hun ( beginnende) band-koor-trio-duo of solo, etc. willen komen optreden in deze tuinen.
Dat mag in alle genres, beginnend of gevorderd, in pop-klassiek-folklore-jazz-hiphop of rap, solo, bandjes, duo’s , etc.
Natuurlijk zijn er Westfriesland heel veel mensen die muziek kunnen en willen maken, te denken aan: gevorderde en beginnende bandjes, verschillende soorten koren, muziekscholen, solisten, duo’s, misschien cabaretachtige artiesten, en noem maar op.

Wij willen GRAAG gebruik maken van u!
De optredens zijn ‘s middags vanaf 13.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren, waarbij een ieder afwisselend een half uur speelt.
Wilt u uw talenten laten horen? Oefenen met uw bandje is leuk, maar uw muziek ten gehore brengen op het podium is natuurlijk veel leuker.

Wij bieden u een middag muzikaliteit, ontspanning, (meestal) veel en leuk publiek, gastvrijheid van de tuineigenaren, na afloop een hapje en een drankje met de andere muzikanten.
Lijkt het u leuk om mee te doen of hebt u nog vragen? Neem dan contact op met op onderstaand contactpersoon.
U kunt u tevens direct aanmelden via een link op www.dorpsraadzwaagdijk.nl
Namens Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost,
Gea Hoogland, telefoon 06-18 18 53 71 of
geahoogland@quicknet.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen