donderdag 18 juli 2024
spot_img

Muzikale wandeling in Zwaagdijk-Oost

Op zondagmiddag 5 juni 2022 (1ste Pinksterdag) organiseert Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost met veel enthousiasme de jaarlijkse Muzikale Wandeling. Dit zal plaats vinden in een 8-tal tuinen waarin u kunt genieten van kunst en muziek. Dit is voor een ieder vrij toegankelijk.

Voor deze Muzikale Wandeling zijn we op zoek naar diverse bandjes die willen optreden in deze tuinen. Dat mag in alle genres, beginnend of gevorderd, in pop-klassiek-folklore-jazz-hiphop of rap, solo, bandjes, duo’s, etc. Inmiddels hebben we al een aantal aanmeldingen binnen gekregen, maar helaas nog niet voldoende om dit evenement door te laten gaan.

Natuurlijk zijn er Westfriesland heel veel mensen die muziek kunnen en willen maken, te denken aan: gevorderde en beginnende bandjes, verschillende soorten koren, muziekscholen, solisten, duo’s, misschien cabaretachtige artiesten, en noem maar op.

Wij willen GRAAG gebruik maken van u! Het liefst natuurlijk zoveel mogelijk gratis, of tegen een kleine vergoeding. De optredens zijn ‘s middags vanaf 13.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren, waarbij een ieder afwisselend een half uur speelt. Wil u uw talenten laten horen?
Oefenen met uw bandje is leuk, maar uw muziek ten gehore brengen op het podium is natuurlijk veel leuker. Lijkt het u leuk om mee te doen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met op onderstaand contactpersoon.
Namens Stichting Nexus te Zwaagdijk-Oost, Gea Hoogland, telefoon 0228-584118 e-mail geahoogland@quicknet.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen