dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Muzikale Wandeling Wervershoof is weer op zoek naar muzikale deelnemers en mooie locaties

Na het enthousiasme van de deelnemers en de vele bezoekers aan de “Muzikale Wandeling” van de afgelopen zes succesvolle edities, gaat de werkgroep op zondag 19 mei 2019 dit evenement weer organiseren.

Graag nodigen wij daarom iedereen van binnen en buiten ons dorp uit om hieraan mee te doen met de bedoeling om, op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te tonen.
Daarbij proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen te presenteren; van pop tot jazz, van rock tot rap en van folkmuziek tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijlen nodigen wij hiervoor nadrukkelijk uit. Komende jaren willen wij namelijk meer de nadruk leggen op de echte luistermuziek, waarbij de muziekliefhebber in een lommerrijke tuinsfeer kan genieten van al die mooie klanken.

Zes edities van dit evenement gingen vooraf aan de komende muzikale wandeldag. Vele locaties aan onder andere de Dorpsstraat, Bonstraat, Nieuwstraat, Simon Koopmanstraat, De Gouw en De Zeeweg hebben al als podia gefungeerd. In 2019 gaan terug naar waar we zijn begonnen en gaan we na 7 jaar opnieuw ‘muzikaal wandelen’ aan de Dorpsstraat, vanaf de Kibbel tot De Hoek. Daar zijn vast en zeker ook nog nieuwe verrassende tuinen te ontdekken met gastvrije mensen om de muzikanten en bezoekers welkom te heten.

Bespeel je dus een instrument, alleen of in een groep, dan is dat een prachtige mogelijkheid om dat op die dag te demonstreren. Daarmee hopen we weer de vele toeschouwers te laten genieten van alle muzikale talenten die er plezier in hebben om de inwoners van Wervershoof en wijde omgeving een gezellige muzikale dag aan te bieden.
Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op met Loek Boon op telnr. 06 5327 8856 of mail even naar loe.boon@ziggo.nl
Mocht je de vorige editie van de “Muzikale Wandeling Wervershoof” gemist hebben dan staan op You Tube filmpjes onder die naam die een indruk van het evenement geven.
Leuk als je meedoet!

Werkgroep “Muzikale Wandeling” Wervershoof

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen