maandag 24 juni 2024
spot_img

“Muzikale Wandeling Wervershoof“ op Pinksterzondag 20 mei

Op Pinksterzondag 20 mei a.s. organiseert de werkgroep de zesde editie van de “Muzikale Wandeling”. Dit prachtige muziekfestijn zal dit jaar tussen 13.15 en 17.30 uur bij locaties aan de Zeeweg en de Dorpsstraat van Wervershoof plaatsvinden.

Een groot aantal muzikanten toont daarbij op maar liefst 12 locaties hun muzikale talent. Samen met je vrienden of lekker met het hele gezin kun je genieten van een scala aan muziekstijlen met dit jaar weer verrassend veel nieuwe gezichten onder de muzikanten. Het muziekschema van deze dag kun je downloaden op Binding.nl of is langs de route te verkrijgen bij de locatieborden.

Bijzonder is het feit dat alle muzikanten en gastlocaties ook dit jaar weer spontaan hun medewerking verlenen om deze mooie en hopelijk ook zonnige muzikale dag aan te bieden, waarbij je naast de muziek ook kunt genieten van de tuinen waar de optredens plaatsvinden.

Omdat de toegang geheel vrij is en de muzikanten belangeloos meewerken om dit evenement weer mogelijk te maken zullen zij ”hun pet” of muziekkoffertje neerzetten voor een vrijwillige bijdrage van de bezoekers. Als je dus wat extra kleingeld in je zak stopt voor je van huis weggaat, komt dat vast wel goed!

Op de diverse locaties is veelal een lekker drankje te verkrijgen, zodat het je als bezoeker aan niets zal ontbreken, maar voorop staat de muziekbeleving.
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van onze sponsors t.w., de Gemeenschapsveiling en “Het Cafe”. Fantastisch toch!
Aansluitend zal vanaf 17.30 uur in genoemd café de dag worden afgesloten met een afterparty om nog even lekker na te genieten
Leuk als je er bij kunt zijn!

Werkgroep “Muzikale Wandeling Wervershoof”.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen