donderdag 13 juni 2024
spot_img

Muzikale Wandeling Wervershoof op zoek naar muzikale deelnemers

Na het enthousiasme van de deelnemers en de vele bezoekers aan de “Muzikale Wandeling” van de afgelopen vier succesvolle edities, wil de werkgroep op zondag 21 mei dit evenement weer organiseren.

Graag nodigen wij daarom iedereen van binnen en buiten ons dorp uit om hieraan mee te doen met de bedoeling om op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te tonen.

Daarbij proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen te presenteren; van volksmuziek tot jazz, van rock tot rap en van pop tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijl nodigen wij hiervoor nadrukkelijk uit.
Vier edities van dit evenement gingen vooraf aan de komende vijfde. Eerst locaties aan de Dorpsstraat, vervolgens bij de Bonstraat-Neuvel, in 2014 rond de Nieuwstraat en afgelopen jaar bij de Simon Koopmanstraat. Komend jaar gaan we ‘muzikaal wandelen’ in de nieuwbouw van Wervershoof en wel rond de Belmolendijk en De Gouw. Ook daar zijn vast en zeker weer verrassende tuinen te ontdekken met gastvrije mensen om de muzikanten en bezoekers welkom te heten.

Bespeel je dus een instrument, alleen of in een groep, dan is dat een prachtige mogelijkheid om dat op die dag te demonstreren. Daarmee hopen we weer de vele toeschouwers te laten genieten van alle muzikale talenten die er plezier in hebben om de inwoners van Wervershoof en wijde omgeving een gezellige muzikale dag aan te bieden.

Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op met Loek Boon op telnr. 06 53278856 of mail even naar loe.boon@ziggo.nl

Mocht je de vorige editie van de “Muzikale Wandeling Wervershoof” gemist hebben dan staan op You Tube filmpjes onder die naam die een indruk van het evenement geven.
Leuk als je meedoet!

Werkgroep “Muzikale Wandeling” Wervershoof

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen