maandag 15 juli 2024
spot_img

Muzikale Wandeling Wervershoof weer op zoek naar muzikale deelnemers

Na het enthousiasme van de deelnemers en de vele bezoekers aan de “Muzikale Wandeling” van de afgelopen vijf succesvolle edities, gaat de werkgroep op Pinksteren – 20 mei 2018- dit evenement weer met veel genoegen organiseren.

Graag nodigen wij daarom iedereen van binnen en buiten ons dorp uit om hieraan mee te doen met de bedoeling om, op zoveel mogelijk akoestische wijze, zijn of haar muzikale talent te tonen.
Daarbij proberen wij een zo gevarieerd mogelijk aanbod van muziekstijlen te presenteren; van volksmuziek tot jazz, van rock tot rap en van pop tot klassiek. Juist muzikanten van deze laatste muziekstijl nodigen wij hiervoor nadrukkelijk uit.
Vijf edities van dit evenement gingen vooraf aan de komende muzikale wandeldag. Vele locaties aan de Dorpsstraat, Bonstraat-Neuvel, Nieuwstraat, Simon Koopmanstraat en het afgelopen jaar rond de nieuwbouw van De Gouw hebben al als podia gefungeerd. Komend jaar gaan we ‘muzikaal wandelen’ vanaf De Zeeweg richting de bocht in de Dorpsstraat. Ook daar zijn vast en zeker weer verrassende tuinen te ontdekken met gastvrije mensen om de muzikanten en bezoekers welkom te heten. Een klein deel van de wandelroute zullen we daarbij dus voor het tweede keer aandoen.
Bespeel je dus een instrument, alleen of in een groep, dan is dat een prachtige mogelijkheid om dat op die dag te demonstreren. Daarmee hopen we weer de vele toeschouwers te laten genieten van alle muzikale talenten die er plezier in hebben om de inwoners van Wervershoof en wijde omgeving een gezellige muzikale dag aan te bieden.

Wil je je hiervoor aanmelden of heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op met Loek Boon op telnr. 06 53278856 of mail even naar loe.boon@ziggo.nl
Mocht je de vorige editie van de “Muzikale Wandeling Wervershoof” gemist hebben dan staan op You Tube filmpjes onder die naam die een indruk van het evenement geven.
Leuk als je meedoet!

Werkgroep “Muzikale Wandeling”
Wervershoof

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen