maandag 24 juni 2024
spot_img

Na de herfstvakantie start BSO Berend Botje Andijk

Goed nieuws! Na de herfstvakantie gaat BSO Andijk van start. Naast peuteropvang komt er nu ook buitenschoolse opvang in basisschool De Piramide. Op maandag 29 oktober komen de eerste kinderen voor de buitenschoolse opvang.

De peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar) en de buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) zijn gevestigd in een lokaal van basisschool De Piramide. Het is een ruime en lichte groepsruimte die natuurlijk passend is ingericht voor zowel de peuterspeelgroep als de buitenschoolse opvang. Kinderen van 2 tot 13 jaar kunnen nu dus ook bij Berend Botje in Andijk terecht.

De opvang die Berend Botje biedt, is inclusief fruit en drinken. Ook is BSO Andijk op studiedagen geopend. Hier worden geen extra kosten voor gerekend!

Buitenschoolse opvang bij Berend Botje
Bij BSO Andijk kun je zowel voor als na school terecht voor leuke activiteiten. Op de buitenschoolse opvang werken we aan activiteiten die aansluiten bij de interesses van de kinderen en deze worden door de groep zelf bedacht en uitgewerkt. Onze medewerkers zorgen voor leuke uitdagingen en uitjes die tot onvergetelijke ervaringen leiden.

Doorgaande ontwikkelingslijn
De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met de school. Dit draagt bij aan een vertrouwde omgeving voor de kinderen. Samen bieden zij een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar.

Meer informatie of aanmelden
Meer weten over peuteropvang, kinderopvang of gastouderopvang bij Berend Botje of aanmelden? Ga naar www.berendbotje.nl of bel naar 088-2337000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen