dinsdag 16 april 2024
spot_img

Na ruim 44 jaar in het onderwijs gaat juf Marijke van OBS De Piramide nu toch echt met pensioen!

Op donderdag 8 juli neemt obs de Piramide in Andijk afscheid van juf Marijke met een heus kattenfeest. Juf Marijke een kleuterjuf in hart en nieren begon haar carrière in 1977 als kleuterleidster op een school in Hoorn. In 1979 kwam juf Marijke richting Andijk en werd de Blokkendoos haar school. Om vervolgens in 1985 de overstap te maken naar de Westerschool. Na een samenvoeging tussen de Westerschool en de Springplank startte Marijke vervolgens hier op de Piramide. Op donderdag 8 juli sluit zij een carrière van meer dan 44 jaar!

Natuurlijk laten wij dat niet zomaar voorbijgaan want naast haar liefde voor het onderwijs is juf Marijke ook verzot op katten. Haar afscheid staat dan ook volledig in het teken van katten! In de 44 jaar onderwijs heeft juf Marijke veel vernieuwingen meegemaakt waaronder de invoering van Engels vanaf groep 1. Samen met mr. Fox weet ze de kinderen te leren om de Engelse taal te begrijpen én te gebruiken.

In de afgelopen vier decennia heeft juf Marijke veel Andijkertjes in de klas gehad. Er zijn zelfs al kinderen van oud-leerlingen die zij lesgeeft! Op school nemen wij uitgebreid de tijd om haar deze dag in het zonnetje te zetten. Maar we willen ook u de gelegenheid geven om afscheid te nemen van juf Marijke. U kunt een kaartje sturen naar school: OBS De Piramide, tav afscheid juf Marijke, Flamingolaan 35, 1619 VC Andijk!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen