donderdag 13 juni 2024
spot_img

Nacht van Gebed in West Friesland

Bid 9 op 10 juni mee voor vervolgde christenen

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” – Anne van der Bijl.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. En wat een kracht heeft gebed! Zoals bovenstaande quote zegt, geloven we dat bidden verschil maakt voor onze vervolgde broers en zussen. Daarom houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 9 op 10 juni in de Bovenzaal Dijkweg 178 Andijk. De Nacht begint om 22:00 en duurt tot 06:00. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, Afghanistan, Vietnam en Nigeria.

Om 23:30 komt er een spreker van Open Doors. En om 02:30 houden we een Fluisterdienst. (zorg dat je ongezien komt, neem geen Bijbel mee…. En fluister als je binnen komt… wie er spreekt blijft vanwege de veiligheid geheim).

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Neem voor vragen contact op met: Meindert en Netty van Dokkum 06-10249731

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen