woensdag 22 mei 2024
spot_img

Naomi’s avontuur gaat verder in New York

Comebackgirl Naomi van Hollands Next Top Model gaat naar New York. Vorige week was de finale van Hollands Next Top Model. Met de laatste 10 kandidaten is er een modeshow gelopen en is Soufyan als winnaar gekroond.

Maar er zijn meer winnaars. Zo gaat het voor de 22 jarige Andijkse, Naomi Sauer, de comebackgirl van het programma die met een wildcard weer terugkwam en uiteindelijk als 6e eindigde, nu pas echt beginnen.

Iedereen geïnteresseerd
Naomi kijkt terug op een geweldige periode. Sinds de start van het programma staat haar telefoon roodgloeiend. Het is echter niet de veelal jonge kijker van Hollands next top model maar juist de markt die interesse heeft. In 1 week waren er meer dan 130 fotografen die met haar wilde afspreken en er waren tal van samenwerkingsvoorstellen. Naomi heeft vorige week een duo shoot gehad met Benjamin. Hij was bij de laatste 80 van de casting op het cruiseschip. Hij werd direct de lieveling van het publiek maar kwam helaas niet bij de laatste 20.

Hommage aan Frank Govers
Naomi die in het verleden al veel modellenopdrachten heeft gedaan en bijna een jaar in het buitenland werkzaam is geweest als model maar voor haar studie weer naar de schoolbanken terugkeerde om haar HBO studie Leisure management af te ronden, is er helemaal klaar voor. Zo heeft ze deze maand al de show mogen lopen als hommage aan high fashion couturier, Frank Govers en liep als enigste deelnemer van HNTM de show van Marc Cairns, één van de hoofdsponsors van Hollands Next top Model in Laren.

Op avontuur in New York
Volgende week stapt Naomi in het vliegtuig richting New York om kennis te maken met een aantal toonaangevende modellenbureaus en staan de eerste shoots gepland.

Haar droom is nu een plan en met een ticket op zak stapt ze in een nieuw avontuur. Op www.pooms.nl staat Naomi’s Diary geschreven van haar tijd in Hollands Next top model en kun je haar wekelijks blijven volgen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen