maandag 22 april 2024
spot_img

Nationale Voorleesdagen: Vind jij de Gouden Bon?

Elk jaar in januari vieren we de Nationale voorleesdagen: Dé gelegenheid om te ontdekken wat de Bibliotheek al te bieden heeft vanaf de geboorte van je (klein)kind. Een grote collectie prentenboeken, maar ook boeken over hobby’s, met liedjes en spelletjes, over knutselen, leuke uitstapjes en opvoeden. En natuurlijk apps en dvd’s.Deze feestelijke dagen staan in het teken van het Prentenboek van het jaar 2021:

Coco kan het! Vandaag is een grote dag
Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen (vanwege Corona verlengen wij alle acties tot 28 februari)
Maak je (klein)kindje van 0 tot en met 5 jaar lid en ontvang het vingerpopje Coco cadeau. Voor de kindjes die thuis Pools, Arabisch of Turks spreken is er een vertaling van Coco in de betreffende talen. Ouders die in deze periode ook lid worden, ontvangen 25% korting op een Lekker Lezen of Optimaal genieten abonnement. Bekijk de abonnementen op westfriesebibliotheken.nl/klantenservice/lid worden. Vind de Gouden bon in een BoekStartkoffertje en win een voorleespakket (0 t/m 2 jaar). Stel het lid worden niet uit en schrijf je vandaag nog in. Wij nemen dan contact met je op om te zorgen dat je het vingerpopje en leuke boekjes voor je peuter/kleuter thuis krijgt bezorgd.

Volg onze Facebookpagina Westfriese Boekstart voor filmpjes over de Prentenboek Top 10 met voorlees- en doetips en geniet van de mini-voorstelling die Digi en Buki hebben gemaakt over het boek Coco kan het!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen