dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nationale Voorleesontbijt 2019 bij Smallsteps ’t Dijkje

Woensdag 23 januari zijn er door het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten georganiseerd. Lokale helden (denk aan de brandweer, politie en burgemeester) én bekende Nederlanders (o.a. ambassadeur prinses Laurentien), nemen deel aan deze voorleesontbijten om zo te laten zien dat ook zij voorlezen belangrijk vinden.

Natuurlijk doet de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf van Smallsteps ’t Dijkje hier ook aan mee. Deze vestiging is een Boekstart locatie, en dat betekent o.a. dat het voorlezen aan jonge kinderen een belangrijke dagelijkse activiteit is.

Dit jaar werden de kinderen tijdens het voorleesontbijt, verrast door niemand minder dan Bob de Bouwer! Momenteel werken zij daar thematisch met bouwen, dus Bob hoort daar natuurlijk helemaal bij. Een huis voor Harry van Leo Timmers is verkozen tot het prentenboek van het jaar2019 en staat centraal tijdens de Nationale voorleesdagen en het thema, en werd enthousiast door Bob de Bouwer voorgelezen. Het was een super gezellige ochtend met een heerlijk ontbijt.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen