vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Nederlands Kampioenschap Kolven 2024

De KNKB houdt twee maal per jaar een kampioenschap.
Dit zijn de Klasse Kampioenschappen, waarin per klassse het kampioenschap kan worden behaald. Er zijn 5 klassen binnen de KNKB. Dit vindt in oktober plaats in de Kolk in Opmeer.

Daarnaast wordt het Nederlandse Kampioenschap gespeeld. Dit kun je tevens zien als een Europees c.q. Wereldkampioenschap.
De kolfsport wordt n.l. uitsluitend nog in Nederland beoefend en dan vooral nog in Noord – Holland.

De organisatie van dit laatste kampioenschap is door de wedstrijdcommissie toegewezen aan de beide kolfverenigingen in Andijk t.w. Vrouwenkliek en Onder Ons. De voorbereidingen zijn al in volle gang om er vanaf 25 februari t/m 9 maart 2024 een prachtig toernooi van te maken.

Vooraf worden de z.g 30 slagen georganiseerd, waarbij spelers van alle verenigingen, die lid zijn van de Bond alvast de baan in Cultura kunnen leren kennen. Uiteraard brengt de organisatie van zo’n evenement de nodige kosten met zich mee. De beide besturen zijn hier al enige tijd mee bezig en hebben hiervoor enkele acties bedacht, waaronder het zoeken van sponsors. Mocht u zich geroepen voelen, dan horen wij dat graag.
We gaan zelf hierin ook nog actie ondernemen. Onze sponsors worden uitgenodigd om het toernooi bij te wonen en het is de bedoeling, dat er tijdens het Kampioenschap continu een promofilmpje van alle logo’s van onze sponsors wordt vertoond.

De beide verenigingen gaan er alles aan doen om het Nederlandse Kampioenschap 2024 tot een prachtig toernooi te maken, waar we met voldoening op terug kunnen kijken. U bent alvast uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit unieke evenement straks in het voorjaar van 2024.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen