woensdag 24 april 2024
spot_img

Neefjes tweede in Scheveningen

Afgelopen zondag noteerde strandrace specialiste Tessa Neefjes wederom een podiumplaats. Op het strand van Scheveningen snelde de Wervershoofse uit de West-Frisia equipe naar een tweede stek in de Jeep. Neefjes moest na een spannende finale nipt Rianne Markus voor laten gaan.
Terwijl Neefjes onderweg op de technische passages steeds voorsprong nam, bleek Markus op de laatste lastige strook het handigst. De eveneens uit Wervershoof afkomstige Eva Buurman snelde naar een zevende stek.

Bij de mannen leek West-Frisia ploeggenoot Peter Koning lang op weg naar een podiumplaats. Na een vroege vlucht werd hij echter toch achterhaald. Samen met zijn Enkhuizer ploeggenoot Tino Haakman belandde de Venhuizer in een achtervolgende groep. Via hun twaalfde en dertiende plaats steeg het duo naar de vierde en vijfde plaats in het overall klassement van de landelijke wedstrijden. De jonge Hoogkarspelder Arne van der Vliet neemt de dertiende plaats in. Haakman heeft tevens de koppositie in de veteranencategorie in handen.
Voor meer informatie: Tino Haakman, tino@matong.nl 06-31644758
 

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen