maandag 20 mei 2024
spot_img

Nico Ruiter 12,5 jaar in dienst bij Scholtens Materieel B.V.

Nico is zijn carrière begonnen bij Hoekstra Installatietechniek en vervolgens bij GTI Industrie. Na vele jaren bij deze bedrijven te hebben gewerkt wilde Nico dichter bij huis en zit inmiddels al weer 12,5 jaar in dienst bij Scholtens Materieel B.V. als hoofd van de elektrotechnische dienst.

Nico is een hoogbegaafd persoon met een passie voor elektrotechniek en watervoorziening en heeft altijd een oplossing voor complexe situaties. Tevens is hij verantwoordelijk voor onderhoud aan bouwliften en gereedschap.

Afwijkend van standaard
Indien er een ‘custommade’ oplossing dient te worden aangedragen voor bouwplaatsen -waarbij moet worden afgeweken van de standaard inrichting- beginnen de ‘radartjes’ in zijn hoofd te draaien. Er wordt vervolgens getekend, gerekend en gerealiseerd. Ook leveranciers ondervinden met regelmaat de ‘kritische noot’ van Nico wat dan ook weer veelal leidt tot verbetering van het betreffende product.

Gezonde dosis humor
“Wij zeggen wel eens dat Nico met zijn kennis en ervaring alsmede de inzet en intrinsieke beleving behoort tot een uitstervend ras. Nico is een fijne collega om mee samen te werken, al werkt hij het liefst alleen. Hij heeft een gezonde dosis humor. Het jubileum van 12,5 jaar in dienst onderstreept tevens de betrokkenheid bij het bedrijf en willen hem ook bedanken voor zijn inzet. “

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen