Nieuw bedrijf actief op Jachthaven Andijk

271

Het bedrijf Nauticsale heeft recentelijk zijn “deuren geopend” op jachthaven Andijk. Graag willen wij u dan ook voorstellen aan Jan de Graaff. Jan is een expert als het gaat om navigatie & communicatie apparatuur en mag zich sinds dit seizoen ook Raymarine Dealer noemen. Hij heeft jarenlange ervaring als dealer en service monteur en is werkzaam geweest voor meerdere merken zoals onder andere Simrad, Brookes and Gatehouse, Garmin en Furuno.

Meer dan navigatie & communicatie
Nauticsale is ook verkoop- en servicepunt voor Webasto comfort systemen als airconditioning en verwarming en heeft hiervoor geschikte opstellingen voor service, diagnose en nieuw in te bouwen systemen. Ook met Webasto is er al meer dan 17 jaar ervaring.

Als het gaat om een  betrouwbare stroomvoorziening aan boord dan bent u aan het juiste adres. Nauticsale is service partner van Mastervolt maar ook onder andere merken als BEP, Marinco, ProMariner, Victron en Whisperpower behoren tot de mogelijkheden.

Ontzorgen
Met de komst van Nauticsale is er een specialist bijgekomen die het mogelijk maakt dat watersporters in de omgeving van jachthaven Andijk alle mogelijke ondersteuning kan worden geleverd om de boot in topconditie te houden en de kapitein te ‘ontzorgen’.
Motorservice, polyester repartie, schilderwerkzaamheden, verstaging vernieuwen, nieuwe zeilen, houtwerkzaamheden, een complete refit, geen probleem het is allemaal mogelijk op het haventerrein van Jachthaven Andijk.
Nauticsale is gevestigd bij op het jachthaventerrein bij Andijk Scheepstechniek (Yanmar Service Dealer). Loop gerust binnen als u vragen of een storing heeft. Het technisch team kan u zeker verder helpen.