dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuw bedrijf in Andijk: Ledschermbus.nl

Vanaf 3 september is Andijk een uniek bedrijf rijker!  Ledschermbus.nl houdt zich namelijk bezig met de verhuur van prachtige en unieke oldtimer voertuigen met mobiele (LED) schermen .
Het bedrijf beschikt op dit moment over 2 voertuigen. De eerste is een Volkswagen T2 pick up uit 1976. Achterop de bak is een groot ledscherm gemonteerd van 2,5 x 1,5 meter en heeft een hoogte van 3 meter vanaf de grond. Het 2e voertuig is een Piaggio APE P501 uit 1981 (tuktuk) . Hierop staan 2 grote tv schermen van 165 cm tegenover elkaar, zodat van 2 kanten op de schermen gekeken kan worden.

Voor alle feesten en events
De voertuigen zijn ware eyecatchers en voor eigenlijk alle soorten feesten en evenementen inzetbaar. Of het nu gaat om een festival, bedrijfspresentatie, productlancering, bruiloft, opening, jubileum of feest, je kan echt letterlijk alle kanten op.
Rick Veldhuizen, eigenaar: “ Via een laptop kan eigenlijk alle content eenvoudig op de schermen worden afgespeeld. Dit kan een powerpoint presentatie zijn, maar ook een film, video, live stream en ga zo maar door. Ook kunnen wij rijdend reclame maken voor een productpresentatie of actie door geheel Nederland, De VW bus heeft een eigen stroomaggregaat. ” Voor december staat een grote wijziging op stapel. Veldhuizen: “ vanaf eind november zal de VW bus een hagelnieuw Led scherm krijgen. Deze wordt 3×2 meter, in hoogte verstelbaar en draaibaar. Het scherm zelf is er een met de nieuwste technieken, dus glashelder beeld en hoge lichtopbrengst. Zo zijn we helemaal klaar voor de toekomst en hebben wij oud met nieuw verenigd op de ledschermbus.”

Outdoorbioscoop:
Ook beschikt ledschermbus.nl sinds kort over een groot scherm met beamer voor bijvoorbeeld een outdoor- of indoorbioscoop. Het opblaasbare scherm heeft een omtrek van 8×6 meter , het doek zelf is 6×4 meter. Zo kun je een prachtige bioscoop op je sportclub, sporthal, maar ook op je buurtfeest, park of strand neerzetten, maar ook zeer geschikt voor een bedrijfspresentatie in een hoge hal.

Nieuwe tuktuk
In de winter zal gewerkt gaan worden aan een 2e Piaggio tuktuk. Deze wordt momenteel gerestaureerd. Veldhuizen: “Hierop zullen we enkele modules gaan bouwen zodat we multifunctioneel inzetbaar zijn. De modules kunnen op beide tuktuks worden ingezet. Binnenkort komt er  een mooi houten “champagnebar” bij met ledverlichting voor en warme uitstraling. Prachtig bij een opening, bruiloft of jubileum bijvoorbeeld bij de entree.”
De winter wordt ook gebruikt voor de bouw van een “icebar” achterop de tuktuk. Een grote lading ijs met daarin bijvoorbeeld koude biertjes, luxe drankjes etc. . Natuurlijk ook met ledverlichting voor een mooie uitstraling als het donker is.
Verhuur van ledschermen op trailers zal door ledschermbus.nl ook worden aangeboden, deze zijn veelal voor sport evenementen en grotere festivals inzetbaar, naast het podium bijvoorbeeld.

Verkoop
Het bedrijf zal ook met de verkoop van vaste led schermen gaan starten met een merk wat zich reeds heeft bewezen in de Led industrie. Denk hierbij aan uw eigen ledscherm op uw gevel of binnen in de showroom. Alle soorten en maten zijn bespreekbaar.

Open dag
Ledschermbus houdt op vrijdag 26 oktober een open dag. U bent van harte welkom op Industrieweg 1f in Andijk van 15 tot 19 uur om met ons en onze voertuigen kennis te komen maken. Meer informatie:
www.ledschermbus.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen