woensdag 24 april 2024
spot_img

Nieuw bij De Dreu: leenbus bij onderhoud

De naam ‘bedrijfswagen’ zegt het eigenlijk, dit zijn auto’s waarmee je op pad gaat om je geld te verdienen. Een dag geen auto is dan ook een dag niet gewerkt.

“Wij merken dat het voor veel ondernemers een uitdaging is om hun auto een dag te missen voor een onderhoudsbeurt. Daarom wordt er soms veel te lang doorgereden, met pech en soms zelfs motorschades tot gevolg,,” aldus Jeroen Stegerman. “In dat geval staat het bedrijf wel in één klap stil en doet het vaak dubbel zo hard pijn. Resultaat is een ontevreden klant door het uitvallen en de hoge reparatiekosten, die misschien voorkomen hadden kunnen worden door tijdig onderhoud.”

Gratis leenbus
Om het voor ondernemers met een bedrijfsauto wat eenvoudiger te maken heeft autobedrijf De Dreu nu ook een bedrijfsbus als vervangend vervoer. Doel van deze extra service is logischerwijs om te zorgen dat uw bedrijf gewoon door kan blijven draaien, terwijl uw bedrijfsauto goed onderhouden wordt.
”Een verhoogde en verlengde Ford Transit met een berg aan laadruimte en ook voorzien van trekhaak staat -bij onderhoud aan uw bus- voor u klaar.”

Grote diversiteit
“Veel klanten kennen onze werkplaats al voor onderhoud en reparatie aan hun Kia of Volvo, maar de laatste tijd zijn daar steeds meer merken en activiteiten bijgekomen. Dit loopt uiteen van allerlei merken personenauto’s tot aan alle soorten van bedrijfwagens. Kleine bestelauto’s, Amerikaanse Pick-up trucks, maar ook de grotere bedrijfsbussen en campers zijn bij ons van harte welkom. Die grote diversiteit aan werkzaamheden zijn behalve erg leuk, ook een leuke uitdaging en mooie kans om ons bedrijf op technisch gebied uit te breiden.”

Actuele voorraad
Inmiddels zijn we al weer drie jaar bezig in het voormalige “Marc van der Molen” pand in Enkhuizen en weten onze bestaande klanten, maar ook veel nieuwe klanten ons goed te vinden. Daardoor is ons technische team, ondanks de coronacrisis, ook weer iets gegroeid met een leerling-monteur.

Ook hebben wij de afgelopen 3 jaar al meer dan 750 auto’s aan een nieuwe eigenaar mogen afleveren. Wij kunnen u adviseren op het gebied van financial- en operational lease, maar ook voor privé lease kunt u bij ons terecht. Niet alleen voor een fraaie nieuwe of gebruikte Kia, maar ook voor andere automerken zijn wij het juiste adres.

Kijk voor de actuele voorraad ook op onze website: www.autobedrijfdedreu.nl. Kortom, voor al uw mobiliteitszaken bent u bij De Dreu aan het goed adres.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen