woensdag 24 juli 2024
spot_img

Nieuw concept: Sponsorpakket Sporting Andijk

Sinds het seizoen 2022-2023 heeft de selectie van Sporting Andijk voetbal een 7-tal eigen sponsoren. Daarmee is er een nieuw concept geboren. Waar sponsoren zich eerder verbonden aan de club, door middel van bijvoorbeeld een sponsorbord, hebben sponsoren nu ook de mogelijkheid om zich specifiek te binden aan de selectie middels een sponsorpakket.

Naast een aantal nieuwe sponsoren hebben ook de huidige hoofdsponsors van de club dit sponsorpakket aangeboden gekregen.

Met het pakket krijgen de sponsoren aandacht op verschillende manieren. Zo hebben zij bijvoorbeeld hun logo op de trainingspakken, inloopshirts of polo’s die gedragen worden door de selectie, hangen er bij de entree van het terrein vlaggen met hun logo’s en daarnaast worden zij ook op social media regelmatig uitgelicht. De selectie van Sporting Andijk heeft namelijk ook een zeer actief Instagram-account onder de naam @sportingandijk1. Reden om te volgen dus.

Naast deze praktische kant genieten de sponsoren van de selectie ook van een aantal voordelen. Zo heeft elke sponsor een sponsorpas die goed is voor 2 consumpties tijdens thuiswedstrijden van het eerste. Daarnaast zijn ook alle sponsoren uitgenodigd om met de bus mee te gaan naar een uitwedstrijd in Amsterdam. Na de wedstrijd gaan staf, selectie en sponsoren gezellig met elkaar richting het centrum van Amsterdam voor een hapje en een drankje. De sponsoropbrengsten ten goede van het eerste elftal, maar ook voor de gehele vereniging waar iedereen van profiteert.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen