maandag 20 mei 2024
spot_img

Nieuw in ​de gemeente ​Medemblik: fit in 20 minuten per week

Trainen in je dagelijkse kleding
Personal trainer en ondernemer Dustin de Hoog ​heeft op maandag 22 januari 2018, aan de Bollenmarkt 8D​​ in​ ​Zwaagdijk-Oost, de 120e fit20 studio​ geopend​. Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om aan fitness te doen; fit20 biedt de stok achter de deur. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren, kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma.

De fit20 training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor het hele lichaam fitter wordt. De Hoog: ”Als 17 jarige begon ik mijn opleiding aan de ALO met als doel om een eigen training studio te openen. Door het lerarentekort ben ik na mijn opleiding docent lichamelijke opvoeding geworden. Een ontzettend leuke baan waar ik vele jaren met plezier heb gewerkt. De ambitie voor het ondernemerschap en een eigen training studio echter, werd steeds groter. Toen kwam ik in aanraking met fit20. Aanvankelijk was ook ik sceptisch, maar hoe meer ik mij in het trainingsconcept verdiepte des te enthousiaster ik werd. ‘Practice what you preach’, na een aantal trainingen bemerkte ik al verschil in kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Hierdoor kan ik tijdens het mountainbiken een hoger tempo rijden en makkelijker klimmen.

fit20 formule
De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’.

De methode is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezond- en fitheid sterk verbeteren. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van harde muziek of spiegels.

De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Persoonlijke aandacht
De fit20 personal trainer let nauwkeurig op houding, ademhaling en tempo en houdt alle trainingsresultaten bij in een speciaal ontwikkelde fit20 app. Doordat alle oefeningen in slow motion en onder begeleiding worden uitgevoerd zijn ze veilig en haalbaar voor iedere leeftijdscategorie.

Ondernemend
De Hoog:”De methode zit zo goed in elkaar dat het voor vrijwel iedereen haalbaar wordt om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de eigen fit- en gezondheid. Het geeft mij daarom onwijs veel voldoening om samen met de klant iedere training te bekijken wat hij of zij op die dag nodig heeft om zo effectief mogelijk aan de doelstellingen te werken. Wat ik persoonlijk een erg waardevol resultaat vind is dat mensen meer plezier ervaren in hun dagelijks leven. Of dit nu komt doordat ze zijn afgevallen, meer of langer fysieke handelingen kunnen verrichten, minder medicatie hoeven te nemen of zich lekkerder in hun eigen lichaam voelen.”

Meer informatie over fit20: www.fit20.nl. Via de site kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een vrijblijvende kennismakingstraining.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen