maandag 20 mei 2024
spot_img

Nieuw in Andijk: Schoonmaakservice Hoogendoorn

Met een passie voor schoonmaken en om buiten te zijn was het voor Barry Hoogendoorn een eenvoudige keuze om zijn eigen bedrijf te starten: Schoonmaakservice Hoogendoorn. Het schoonmaken en buiten zijn geven hem rust en nog belangrijker: hij maakt de mensen bij wie hij komt heel erg blij!

De juiste keus
Al jarenlang werkte Barry binnen vier muren en miste het buiten zijn heel erg. Toen zijn jongste zoon Jax september jl. geboren werd en hij een week thuis was werd de knoop doorgehakt: “Ik begin mijn eigen bedrijf als glazenwasser c.q. schoonmaker”, aldus Barry. Een naam en een logo werden bedacht en vastgelegd bij de Kamer van Koophandel en een auto, ladder en een hele hoop schoonmaakartikelen werden aangeschaft.

Na nog maar kort voor zichzelf te zijn begonnen weet Barry zeker dat hij de juiste keuze heeft gemaakt en is hij in Andijk en de rest van West-Friesland al veelvuldig aan het werk. “Het contact met de mensen is heel leuk en de resultaten zijn gelijk zichtbaar. Elke woning en/of bedrijfspand wordt vuil en blijft vuil worden, dus ik kan lekker bezig blijven”.

Diensten
Met de klanten van Schoonmaakservice Hoogendoorn wordt een frequentie afgesproken en deze komen ze uiteraard ook na. De volgende diensten worden aangeboden:

* Glasbewassing
Glazenwassen is een vak apart, ieder pand is anders en heeft zijn eigen aanpak nodig. Kunnen de ramen met de hand gedaan worden òf is er telescoopbewassing nodig? Indien gewenst reinigen wij gelijk het houtwerk voor u mee!

* Houtwerk reinigen
Weersinvloeden hebben gevolgen voor uw houtwerk. Zij tasten de verflaag aan en kunnen invloed hebben op de levensduur van het hout. U kunt dit voorkomen. Het regelmatig reinigen van al uw houtwerk is dan ook aan te raden. U moet bij het houtwerk niet alleen denken aan kozijnen maar ook alle dakgoten en overige houten platen.

* Interieurverzorging
Wij verzorgen de schoonmaak van uw interieur tot in de puntjes en op regelmatige basis. We komen langs op de momenten die ú schikken en streven er altijd naar om aan al uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om uw kantoor, bedrijf, instelling, school, winkelcentrum of wooncomplex; we luisteren naar uw eisen en verwachtingen en zorgen ervoor dat de interieurverzorging van uw (bedrijfs)pand geheel in orde is.

* Damwand reiniging
Damwand gevelbeplating dient periodiek gereinigd te worden om de levensduur van de toplaag te verlengen. Met de juiste producten en middelen kunnen wij ervoor zorgen dat uw beplating de zorg krijg die het nodig heeft. Alle vuil wordt in een mum van tijd verwijderd en uw gebouw ziet er weer representatief uit.

Voor iedereen een passend voorstel
Kortom, van kleine ruimtes tot complete kantoorpanden buiten en binnen, Barry en zijn team draaien hun handen nergens voor om. Ze werken alleen met maatwerk en ook qua prijs wordt hier rekening mee gehouden. “De prijs hangt af van de bereikbaarheid, de oppervlakte en natuurlijk de frequentie van het reinigen. Doordat wij alleen kwaliteit willen leveren komen wij vrijblijvend bij u langs om een passend voorstel te doen”.

Voor meer informatie kunt u kijken op of mailen / bellen naar:

www.schoonmaakservicehoogendoorn.nl
schoonmaakservicehoogendoorn@gmail.com

Barry Hoogendoorn
06-21 70 82 48

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen