vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Nieuw in Andijk: Zeepatelier en De witgoedmonteur

Op zoek naar rust en ruimte kochten Alexander en Ilona twee jaar geleden een huisje op de Molenweg. Ze waren direct verliefd op het huis en de ruimte erom heen. “We houden van de rust en de prachtige omgeving waar we nu wonen”. Het huisje zelf had wat aandacht nodig en met veel liefde hebben ze het verbouwd tot een energie neutraal huis met alle wooncomfort van deze tijd. “We hebben een warmtepomp en zonnepanelen laten installeren, daardoor konden we ook van het gas af. De warmtepomp kan ook koelen dus tijdens de hittegolf was het in huis lekker koel. We zijn erg trots met het eindresultaat en genieten volop”.

Alexander is werkzaam als ‘De witgoedmonteur’ en is mede gespecialiseerd in het repareren van printplaten van witgoed. “Het fijne van mijn werk vind ik het klantencontact en dat ik mijn eigen agenda in kan delen, ik ervaar daardoor veel vrijheid en houd genoeg tijd over voor andere leuke dingen”.

Ilona werkt in de zorg op de dagbesteding en daarnaast geeft ze zeepworkshops. “Sinds kort ben ik bekend onder de naam ‘Zeepatelier Andijk’. Zeep maken en de workshops geven is ontstaan vanuit een hobby. Ik ben er zo enthousiast over dat ik dit graag met mensen deel. Met een paar simpele ingrediënten maak je een goede verzorgende zeep”.

Kom gerust een keer langs op de Molenweg voor meer informatie of voor een praatje.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen