dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Nieuw in West-Friesland: Suppen Bovenkarspel

Frank van der Zwaag en Chantal Stomphorst verhuren chalets op resort Markermeer. Daar kwam de vraag van gasten waar ze hier in de regio sup boards konden huren.

Chantal vertelde dat dat hier kon. Zogezegd, zo gedaan. Dezelfde dag werden er vier splinternieuwe supboards aangeschaft en de volgende dag konden de gasten Suppen. Bovenkarspel en omgeving is sinds die dag, nu een kleine maand geleden, een nieuw recreatie bedrijf rijker: Suppen Bovenkarspel.

Meteen in actie
Frank is marketing/social media- en internet specialist. Hij vertelt: “De volgende morgen heb ik een Facebookpagina aangemaakt. Een paar uur later kon ook de website de lucht in. De ‘geboorte’ van Suppen Bovenkarspel was een feit.”
Vliegende start
In ‘no time’ waren er 200 likes op Facebook en mensen begonnen via Facebook te boeken. De rest van die dag waren alle supboards verhuurt. Ook via de website www.suppenbovenkarspel.nl kwamen al boekingen binnen. Nauwelijks twee dagen later stond de teller op Facebook op meer dan 500 likes. “Het gaat maar door. De agenda begint al helemaal vol te lopen, ook al voor weken later.”

Uitbreiding
Door de positieve reacties hebben Frank en Chantal besloten om de verhuur-vloot uit te breiden van vier naar acht Sups. “Nu kunnen ook groepen gezellig met elkaar suppen.” Frank en Chantal heten de klanten welkom en begeleiden ze bij de eerste meters van het Sup- avontuur aan het Markermeer. “Het voordeel van deze locatie is, dat het water maar kniediep diep is en dat het een groot gebied betreft. Uitermate geschikt om de kneepjes van het suppen onder de knie te krijgen.” Ook de gasten van Resort Markermeer kunnen gebruik maken van de Sups en kunnen deze activiteit boeken bij de receptie.

Ondernemers
Frank en Chantal zijn bekende ondernemers in de regio. Frank is een bekend gezicht, met zijn telefoonwinkel The Phonecenter in het Streekhof. Chantal kent u waarschijnlijk al van haar winkel Chantal Living and Giving.

Boeken kan nu
Mocht je sportief bezig willen zijn –alleen of met een groep tot maximaal 8 personen- in de open lucht? Heerlijk vrij op het water actief willen zijn, zonder Corona perikelen? Kijk op de Facebooksite van Suppen Bovenkarspel of ga naar de internetpagina www.suppenbovenkarspel.nl. Bellen kan ook: 06-83 32 83 36.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen