dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Nieuws van de Weid

Inschrijving zwemlessen van start!
Het is bijna zover, het zwemseizoen kan weer beginnen. 24 april opent Zwembad De Weid haar deuren. In verband met Koningsdag doen we dat dit jaar op een woensdag.
Als het zwembad open is, kunnen de zwemlessen weer van start. Ook dit jaar bieden we A, B, C-zwemmen, snorkelen en zeemeerminzwemmen aan. En in de zomervakantie natuurlijk weer de zomerlessen.
We pakken het wel iets anders aan dit jaar, zo wordt het zeemeerminzwemmen het hele seizoen aangeboden, net als bij het snorkelen. Op de website staat alle actuele informatie en kun je ook de tarieven en lestijden bekijken. En aanmelden natuurlijk!
Vanaf week 20 zullen alle lessen, bij voldoende aanmeldingen, van start gaan.

Webshop: 15 maart geopend
Vanaf 15 maart gaat de webshop open en kun je je abonnement weer aanschaffen. Het nieuwe systeem van vorig jaar met QR-codes is ons, de kassamedewerkers én de bezoekers erg goed bevallen, dus dat zetten we dit jaar door. Dat betekent dat je met je inloggegevens van vorig jaar ook dit jaar je abonnement kunt kopen. Heb je dat vorig jaar niet gedaan, dan maak je nieuwe gegevens aan.
Zoals je gewend bent, kun je de eerste periode profiteren van vroegboekkorting op je abonnement. Zie de website voor meer informatie en tarieven.

6 april schoonmaakdag
Kom je zaterdag 6 april helpen op de schoonmaakdag? We zijn blij met alle helpende handjes en zorgen natuurlijk voor koffie en thee met wat lekkers voor alle hulp! Zo zorgen we er samen voor dat de kleedkamers, speeltoestellen en het meubilair er weer spik en span bij staan bij de opening op 24 april! We starten om 10 uur.

Vrijwilligers
Zwembad De Weid is altijd op zoek naar vrijwilligers. We kunnen mannen en vrouwen gebruiken voor de groenploeg, de techniek, de kassa, maar ook in het bestuur is er ruimte voor enthousiaste nieuwe leden.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Spreek een van de bestuursleden aan op de schoonmaakdag of mail naar: info@deweid.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen