maandag 22 juli 2024
spot_img

Nieuwe beheerder Dorpshuis gezocht

Henny van Bragt, het gezicht van Dorpshuis Centrum, een belangrijke ontmoetingsplek voor veel Andijkers, gaat zijn baan als beheerder van het Dorpshuis verruilen voor een nieuwe uitdaging als Chef-kok bij een restaurant. Henny heeft zich de afgelopen jaren met veel enthousiasme en energie ingezet voor Dorpshuis Centrum. Hij heeft veel nieuwe dingen opgepakt en in gang gezet. We zijn dan ook blij met de bijdrage die Henny heeft geleverd.

Henny zal nog tot 1 juni 2022 actief blijven bij het Dorpshuis. De betrokken verenigingen en de ‘vrienden’ van het Dorpshuis zijn inmiddels geïnformeerd over het vertrek van Henny en het bestuur is al op zoek naar een nieuwe beheerder. Natuurlijk kunt u op onze gebruikelijke service rekenen en zetten wij ons in om alles gewoon door te laten gaan, zoals u van ons gewend bent. We hebben een goed team dat altijd klaar staat en als bestuur streven we naar een geruisloze overgang, zodat onze gasten de service en gezelligheid krijgen zoals ze dat gewend zijn. Natuurlijk gaan ook alle geboekte feesten en partijen gewoon door.

Zie de advertentie elders in de Andijker voor meer informatie over de ontstane vacature. Het bestuur hoopt dat er veel enthousiaste reacties binnen komen, want het eigen beheer hebben over een gezellige en belangrijke ontmoetingsplek als het Dorpshuis is een geweldige kans en uitdaging.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen