dinsdag 23 april 2024
spot_img

Nieuwe bezems, Veiling Sarto 2024

Nieuwe bezems vegen schoon. Dit zal dan ook het koopje zijn dat ik, als nieuwe voorzitter, zal aanbieden tijdens de komende veiling op 8 maart.

Als recent verkozen bestuurder van Veiling Sarto is het aan mij om samen met de andere bestuursleden (die in dienstjaren een zeer indrukwekkende staat van dienst hebben) de veiling de komende jaren verder voort te zetten.

Nieuwe bezems vegen schoon. We behouden graag het goede en daar waar het kan, maken we het beter of proberen we meer aan te sluiten bij de huidige tijd. Dit heeft u al kunnen zien aan de nieuwe flyer die ons nieuwe bestuurslid Marieke van Schoor (houder van de portefeuille PR) heeft gemaakt. Zo maken nieuwe bezems schoon en houden de ervaren garde goed in het zicht dat we het goede blijven behouden. Vorig jaar tijdens de pauze zei een graag geziene koper: Niels, er moet ook wat te koop blijven voor de kleinere portemonnee. Dit willen we graag behouden; een veiling voor jong en oud en voor elke knip.

Nieuwe bezems vegen schoon: dit koopje is om ervoor te zorgen dat ook bij u een goede bezem door de kast kan. Aangezien dit koopje niet makkelijk mee te nemen is op de fiets, bezorg ik het bij u thuis. Ik zie u graag tijdens de 72e editie van Veiling Sarto op 8 maart 2024.

Niels Kreuk,
Voorzitter Veiling Sarto

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen