vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Nieuwe collega’s gezocht voor nieuw kantoor

ToekomstGroep bouwt dit keer op eigen terrein. Op het kantorencomplex aan de Gedeputeerde Laanweg staat nog dit jaar een nieuw/uitgebreid gebouw. Directeur Jan Piet Konijn zoekt nieuwe collega’s die daar aan de slag kunnen en willen gaan.

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang: de eerste paal van het toekomstige kantoorpand ging op 3 juni de grond in. De vier divisies van ToekomstGroep (Bouw, Glas, Schilders en Service) hebben straks allemaal hun eigen plek op het complex.

‘Uit het jasje’
“ToekomstBouw groeit uit het jasje, het bestaande gebouw is te klein”, vertelt Konijn. “ToekomstSchilders en ToekomstGlas hebben een groter gebouw, waar we een stuk aanbouwen. Vervolgens gaan ze ruilen met ToekomstBouw, die verhuizing zal logistiek nog wel het moeilijkst zijn”.
De medewerkers hebben al een passende werkplek uitgezocht, ondanks dat die werkplek nog lang niet klaar is. “We willen dat het goed gaat met onze collega’s. Als je ergens minimaal tien uur per dag bent, dan moet je natuurlijk prettig werken in een goede sfeervolle omgeving met leuke collega’s”, vindt Konijn. “Op de afdeling Calculatie/Werkvoorbereider zijn nog meerdere bureaus vrij voor nieuwe enthousiaste, passievolle en ondernemende toekomstige collega’s.”

Stapje sneller
“We zoeken mensen die meer willen en durven, die hun ‘kop’ boven het maaiveld uit durven te steken.” Een ondernemende medewerker heeft de voorkeur, zo laat Konijn weten, want ‘die gaan een stapje verder’. Het bouwgerelateerde bedrijf heeft zo’n 360 mensen in vaste dienst, veelal woonachtig in de regio. “Er heerst hier een West-Friese mentaliteit: allemaal harde werkers, maar ook heel bescheiden. Een beetje ‘Amsterdamse bluf’ mag er zo nu en dan wel in”.

Massage
Het ondernemende karakter van de medewerkers is volgens Konijn terug te zien in de innovaties binnen het bedrijf. Elke medewerker wordt uitgedaagd een vooruitstrevend idee te delen, wat ertoe leidde dat er 36 ‘innovaties’ zijn gerealiseerd binnen ToekomstGroep in 2016. Eén van die innovaties was om regelmatig een masseur langs te laten komen onder werktijd.
Het is nog niet duidelijk wanneer de bouw van het nieuwe kantoorpand voltooid is. Wel is zeker dat het gebouw dit jaar wordt opgeleverd. De bouw is onderdeel van een opschoning van het terrein. Zo zijn onlangs ook de parkeervoorzieningen verplaatst en uitgebreid.

Meer informatie en de vacatures zijn te vinden op www.toekomstgroep.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen