donderdag 18 juli 2024
spot_img

Nieuwe gemeentesecretaris in Medemblik

Anky Griekspoor wordt per 15 januari 2022 de nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Medemblik. Zij volgt hiermee Jaap Zwaan op die per 1 februari met pensioen gaat.

Griekspoor heeft de afgelopen 10 jaar als gemeentesecretaris gewerkt bij de gemeenten Leudal, Zandvoort, Kampen en Eemnes. Ze is begonnen als docente in het voortgezet onderwijs, maakte daarna de overstap naar het bedrijfsleven en vervolgens naar het openbaar bestuur. Bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft zij een programma opgezet voor de Jeugd in Coronatijd. Daarna voerde zij namens het ministerie van Binnenlandse Zaken gesprekken met gemeenten en provincies over de opvang van statushouders. Tot afgelopen zomer was Griekspoor werkzaam bij de eenheidsleiding van de Politie Noord-Holland en was ze als Landelijk Voorzitter Bevolkingszorg namens alle gemeenten adviseur van het Veiligheidsberaad.

De selectiecommissie heeft er alle vertrouwen in dat Griekspoor met haar brede ervaring een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de gemeente Medemblik en de ambtelijke organisatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen