dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Nieuwe handbaldoelen in gebruik genomen

Afgelopen zondag was het eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van de F-jeugd van de afdeling handbal van Sporting Andijk werd gespeeld.
Het werd een bijzondere start van de wedstrijd omdat de speelsters gevraagd werd hun handbalschoenen te vervangen voor een paar echte hoge hakken.
Niet om de wedstrijd mee te spelen maar om de prachtige nieuwe handbaldoelen die speciaal op maat zijn gemaakt voor de F-jeugd in gebruik te gaan nemen.

Deze doelen hebben we kunnen aanschaffen dankzij de opbrengst van de fantastische Diva Bingo die in maart 2017 werd gehouden. De ingebruikname wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en geheel in de sfeer van de Diva Bingo traden de speelsters aan op hakken met boa en werden de dames van de recreanten 2 van de afdeling handbal getrakteerd op een ballenvuur in het nieuwe doel.
Met het zonnetje erbij werd het een mooie start van de wedstrijd en willen we de dames van de Recreanten 2 nogmaals bedanken voor hun inzet om dit met elkaar te realiseren. Naast de nieuwe doelen hebben we ook een aantal goede wedstrijdballen kunnen aanschaffen, mede dankzij de opbrengst van de Bingo.
Voor diegene die de eerste editie van de Diva Bingo gemist hebben…op 23 maart 2018 is de volgende editie gepland, schrijf alvast op in jullie agenda’s!

We kunnen altijd nieuwe speelsters gebruiken bij  onze gezellige vereniging. Ben je geïnteresseerd, je kunt altijd een keertje meetrainen op de dinsdagmiddag / avond!

Op de website van Sporting Andijk kunt u de trainingstijden vinden.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen