zondag 26 mei 2024
spot_img

Nieuwe kapsalon in Andijk

Op 1 november heeft Judith van Dijk de deuren geopend van haar kapsalon Studio10F. Judith zit bijna 25 jaar in het vak en heeft in diverse kapsalons gewerkt en ervaring opgedaan. Na de middelbare school is ze begonnen met de kappersopleiding, want dat was en is haar passie. Ze heeft zich via diverse kapsalons opgewerkt tot uiteindelijk de topstylist die ze nu is. Overal leerde ze wel iets nieuws en tenslotte runde ze vaak genoeg de hele kapsalon voor een baas, maar dit kon ze natuurlijk ook voor zichzelf doen. Daarom Studio10F.

Judith en haar partner William hebben eigenhandig deze professionele kapsalon gerealiseerd. De naam van de salon is Studio10F en heeft alles te maken met het adres, dit is namelijk Middenweg 10F. Extra leuk om te vermelden dat Judith geboren en getogen is aan de Middenweg en nu aan dezelfde straat haar eigen salon heeft.

Iedereen is welkom in Studio 10F

Iedereen is welkom.
Judith wil het beste voor haar klanten en neemt daar alle tijd voor. Je kunt er terecht voor alle behandelingen. Heb je een bruiloft of party kan Judith alles wat daarbij hoort qua kapsel en make-up ook verzorgen.

Er wordt gewerkt met professionele producten van Finnley’s, dit is een groen product zonder parabenen en is niet op dieren getest, is sulfaatvrij en CG-proof. Het is een eerlijk product met een uitgebreide lijn aan verzorgings- en stylingsproducten voor iedereen.
Omdat februari voor Judith’s gezin bijzonder is, heeft ze voor deze maand een leuke verrassing bedacht voor haar klanten!

Je kunt heel gemakkelijk zelf een afspraak inplannen via de website, waar ook alle mogelijkheden en tarieven vermeld staan, of een telefonische afspraak maken. U bent van harte welkom

Website: www.studio10F.nl
Telefoon: 06 51 21 05 20
Adres: Middenweg 10F Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen