donderdag 18 juli 2024
spot_img

Nieuwe lijsttrekker GroenLinks Medemblik

GroenLinks Medemblik presenteert een nieuwe lijsttrekker: Bart Huisman (Wognum, 34). Hij is de opvolger van Ria Manshanden, die de partij gedurende drie raadsperiodes geleid heeft en die als lokale politica een grote bekendheid genoot. In het voorjaar heeft Ria aangegeven dat het tijd werd om het stokje over te geven aan andere mensen.

Bart Huisman heeft de afgelopen jaren als commissielid ruime ervaring opgebouwd met het politieke handwerk. Hij heeft zich o.a. intensief ingezet voor woningbouw. Bart heeft als aanvoerder van GroenLinks concrete voorstellen om meer betaalbare woningen te bouwen. Ook duurzaamheid is bij hem in vertrouwde handen. En ook daarbij is betaalbaarheid een belangrijk uitgangspunt voor GroenLinks. De rekening van verduurzaming wil hij niet neerleggen bij inwoners die nu al amper kunnen rondkomen. Recent is Bart heel druk geweest om het maatwerk van de HVC gestroomlijnd te laten verlopen.

‘Een menselijk, eerlijk en duurzaam Medemblik’. Met die slogan gaat GroenLinks de verkiezingscampagne in. Dat betekent in de praktijk: een betaalbare woning voor iedereen, een eerlijke aanpak van de klimaatcrisis, een fijne en groene leefomgeving en een betaalbare gemeente. Het hele programma is te vinden op www.groenlinksmedemblik.nl/programma

GroenLinks Medemblik kijkt reikhalzend uit naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen