dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Nieuwe locatei MEE & de Wering Andijk

Met een deskundig en enthousiast team van vrijwilligers, zet WonenPlus & Steunpunt zich iedere dag in om een bijdrage te leveren aan plezierig leven en ouder worden in West-Friesland. Sinds kort heeft MEE & de Wering Andijk een nieuwe locatie: Het Dorpshuis, Sportlaan 1

Wonenplus & Steunpunt zijn onderdeel van MEE & de Wering en er zijn verschillende servicepunten in de regio West-Friesland. Met dank aan de inzet van wel meer dan 400 vrijwilligers maken wij iedere dag het leven van mensen een stukje aangenamer.

De vrijwilligers van WonenPlus & Steunpunt leveren een belangrijke bijdrage door praktische inzet bij kleine klussen in- en om het huis en bij het vervoer van A naar B. Wij helpen u graag wanneer u 65 jaar of ouder bent of wanneer er sprake is van een beperking of chronische aandoening. Heeft u misschien geen praktische hulp nodig, maar bent u opzoek naar iemand om mee te wandelen of thee te drinken? Ook dan staan wij voor u klaar en hebben wij vrijwilligers die u kunnen helpen met allerlei verschillende vragen.

Wilt u graag abonnee worden of vrijwilliger? U kunt e-mailen naar wonenplus-andijk@meewering.nl of bellen naar: 06-20 83 34 76.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen