woensdag 24 april 2024
spot_img

Nieuwe manier van trainen

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is. Maar vaak weten we niet welke bewegingen nou het beste zijn. Hier zijn veel verschillende meningen over. Eén van de meest gekozen manier van bewegen is het eindeloos hangen aan apparaten in de sportschool. Dit wordt meestal erg saai, waarna je na 2 à 3 maanden stopt met trainen en een goede sponsor van de sportschool wordt. Hiernaast is het ook zeker niet de manier van trainen waarbij je het meeste uit een training haalt, tenzij je bodybuilder bent.

Door gevarieerd te bewegen verkleint de kans op pijn en kun je je dagelijkse taken makkelijker uitvoeren. Maar hoe doe je dat op de juiste manier en hoe blijf je het voor jezelf leuk houden zodat je het volhoudt? Tip: Kies een balsport of een groepsles. Hierdoor wordt bewegen niet alleen leuker maar dus ook gevarieerder.

En wil je specifieke oefeningen voor je lichaam toevoegen of beter worden in een bepaalde vaardigheid? Kom dan bij ons langs! Wij geven je nieuwe inzichten om fysiek beter te functioneren en je zult versteld staan van alle mogelijkheden die het lichaam te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op www.koopmanoefentherapie.nl of maak vrijblijvend een afspraak: 06 25 11 69 16.

Afspraken worden vergoed vanuit de aanvullende beurs!

Koopman Oefentherapie

Gedeputeerde Laanweg 43 Andijk • www.koopmanoefentherapie.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen