woensdag 19 juni 2024
spot_img

Nieuwe pand is ‘ideale locatie’ voor ZwartGroen

“We zijn al aan het opknappen, het ziet er straks mooi en netjes uit”, vertelt Edwin Winter over het nieuwe pand van ZwartGroen. Een paar deuren verder dan voorheen, aan Industrieweg 5, gaat ZwartGroen verder met de verkoop van tuinproducten.

“Aan de Dijkweg was onze opslaglocatie, de showroom en het kantoor waren te vinden aan Industrieweg 1F”, vertelt Edwin Winter. “Dat was al niet efficiënt werken, we groeiden ondertussen door en daarom werd het ook een beetje te krap.”

Op het oog
Het oude pand van Welkoop, aan Industrieweg 5 hadden eigenaren Edwin en Anne-Magreet Winter al jaren op het oog. AVIA Tankstations werd onlangs eigenaar van dat pand en het bijgelegen tankstation. “Zij wilden wel het tankstation behouden, maar het gebouw kwam weer in de verkoop.”

Edwin en Anne-Magreet grepen hun kans en verbouwen hun nieuwe pand nu tot een moderne showroom met binnen- en buitenopslag en een grote – nog aan te leggen – buiten showtuin. “Het is de ideale locatie. We hebben nu totaal 3500 m2, dus we kunnen veel meer laten zien.”
Dat doen ze door de showroom in twee delen op te splitsen: een tuin-bouwmarkt en een ‘belevings-showroom’. “We zetten onder andere een veranda neer om te laten zien hoe het kunstgras daarbij staat en ook rijdt hier de robotmaaier in het rond.”

Groter assortiment
ZwartGroen is vooral gespecialiseerd in kunstgras, maar verkoopt ook (wortel)doeken, netten, folie, zeil, gaas en rubber. Op de nieuwe locatie is het assortiment uitgebreid met grind(plaat), split en zand.

Niet alleen particulieren komen er over de vloer. ZwartGroen levert ook aan hoveniers, de bouwsector, agrariërs, scholen en sportclubs. Bijvoorbeeld netten voor tennis, paintball en golf en steigernetten of dekzeilen voor in de bouw, zo vertelt Edwin. “Maar ook in winddoeken en zonneschermen zijn wij een maatwerkspecialist.”

Webshop
Het volledige assortiment is verkrijgbaar in de nieuwe winkel, maar alles staat ook online in de onlangs vernieuwde webshop. Een bestelling wordt thuis afgeleverd of kan worden opgehaald bij de nieuwe locatie.

Hoewel er op de nieuwe locatie nog volop geklust en ingericht wordt, zijn de deuren van de showroom al geopend voor klanten. Een officiële opening volgt als de verbouwing volledig afgerond is. “Dat zal waarschijnlijk pas voorjaar 2018 worden, maar dat laten we uiteraard nog weten”, aldus Edwin.

Meer informatie en de webshop: www.zwartgroen.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen